Αρχική Νέα Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου

Επιτέλους το καλοκαίρι έφτασε και μαζί του οι διακοπές, τα σχολεία κλείνουν και τα παιδιά ανέμελα θα ξεκουραστούν, προετοιμαζόμενα για την επόμενη δύσκολη σχολική χρονιά. Επειδή όμως τα πραγματικά δύσκολα δεν είναι τα σχολικά χρόνια, αλλά τα χρόνια μετά το σχολείο και ειδικά όταν κανείς είναι γονιός. Έχοντας πολλές φορές να αντιμετωπίσει πολλά και μεγάλα έξοδα που δεν αφήνουν περιθώριο, να ενταχθεί στον οικογενειακό προϋπολογισμό η διασκέδαση και η ψυχαγωγία… Αυτό το φαινόμενο έγινε πολύ πιο έντονο και ευρύτερα διαδεδομένο στις μέρες μας που η χώρα βιώνει μια γενικευμένη βαθειά κρίση.

Έτσι λοιπόν το «Σινέ Παράδεισος» για άλλη μια φορά επιδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία δημιουργώντας ένα παιδικό φεστιβάλ διάρκειας 24 ημερών (από τις 15/6 μέχρι τις 8/7), με δύο προβολές καθημερινά (στις 18:30 και 20:15) στη χειμερινή αίθουσα, προσκαλώντας όλους του τους μικρούς και μεγάλους φίλους σε μια γιορτή του παιδικού κινηματογράφου, με γενική είσοδο 1,2 € ή με κάρτα τεσσάρων προβολών 4,5 €.

** ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-HAPPY FEET 2-HUGO-ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ 2.5€/ΑΤΟΜΟ

Σινέ Παράδεισος
Ζαππα 4 Κορυδαλλος, τηλ. 2104960955


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.