Αρχική Infokids Αποδράσεις Summer Camps Αρχείο Καλοκαιρινό camp με το Μουσείο Πειραμάτων και στον Κορυδαλλό

Καλοκαιρινό camp με το Μουσείο Πειραμάτων και στον Κορυδαλλό

Αυτό το καλοκαίρι τα πειράματα πάνε και... νοτιοδυτικά! Ειδικά για τους μικρούς επιστήμονες, που μένουν παραλιακά, το πρόγραμμα θερινής απασχόλησης, εκτός από το χώρο του Μουσείου Πειραμάτων, θα πραγματοποιείται παράλληλα και στον Κορυδαλλό.

Ο οικογενειακός και ασφαλής χώρος των Εκπαιδευτηρίων Μακρυγιάννη, στη διεύθυνση Καραολή & Δημητρίου 46, στον Κορυδαλλό, γίνεται αυτό το καλοκαίρι η στέγη των πειραμάτων και ανακαλύψεων, όχι μόνο για τους μαθητές του σχολείου, αλλά για όλους τους μικρούς φίλους των επιστημών!

Το πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης ξεκινά στις 18/6/2012 και θα λειτουργεί καθημερινές από τις 7:30 έως τις 16:00. Το ωρολόγιο πρόγραμμα περιλαμβάνει, ομαδικά παιχνίδια, θεατρική αγωγή, εξορμήσεις στη φύση, όμορφες κατασκευές και φυσικά πολλά πολλά πειράματα!

Κόστος εβδομαδιαίας συμμετοχής: 100€/παιδί Κόστος ημερήσιας συμμετοχής: 25€/παιδί.
Περισσότερες πληροφορίες στον ιστότοπο www.juniorscience.gr.

Μουσείο Πειραμάτων
Σιβρισαρίου 6 Καισαριανή 16121
 210-7610038 & 210-7210105
 www.juniorscience.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.