Αρχική Περιβάλλον Καλωσορίζοντας την Άνοιξη και τα χελιδόνια!

Καλωσορίζοντας την Άνοιξη και τα χελιδόνια!

Η ωραιότερη εποχή του χρόνου (χωρίς καθόλου να υπερβάλλουμε) είναι εδώ. Βέβαια, φέτος –για να είμαστε ειλικρινείς- βαρυχειμωνιά δεν είδαμε, αλλά όπως και να έχει, οφείλουμε να τιμήσουμε τον ερχομό της πιο αναζωογονητικής εποχής με τον πιο λαμπρό τρόπο. Η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία, λοιπόν, για μια ακόμη χρονιά, διοργανώνει την εκδήλωση «Χελιδονίσματα 2010» και προσκαλεί μικρούς και μεγάλους για να υποδεχθούμε την Άνοιξη και τους προάγγελούς της, τα χελιδόνια, με τον πιο δημιουργικό τρόπο: φτιάχνοντάς τους μια φωλιά.

Τα υλικά απλά, αλλά ταυτόχρονα και δυσεύρετα! Πηλός, για να αντικαταστήσει το χώμα που τα χελιδόνια δυσκολεύονται πλέον να βρουν στις πόλεις και πολύς ενθουσιασμός!
Τα παιδιά με τη βοήθεια μελών και εθελοντών της Ορνιθολογικής θα κατασκευάσουν φωλιές και θα τις πάρουν για να τις τοποθετήσουν σπίτι τους, προσφέροντας έτσι στα χελιδόνια έτοιμες κατοικίες!

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν 8-20 Μαρτίου στο Πάρκο «Α. Τρίτσης» στο Ίλιον Αττικής, στο Πάρκο «Φράγμα Θέρμης» στη Θεσσαλονίκη και στο Πάρκο έναντι Γηπέδου στην Έδεσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Πάρκου «Α. Τρίτσης»:
Τηλ. / Fax: 210 23 16 977, e mail: park@ornithologiki.gr

Γραφείο Θεσσαλονίκης:
Τηλ. / Fax: 2310 244 245, e mail: thess@ornithologiki.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.