Αρχική Περιβάλλον Καλωσορίζοντας την Άνοιξη συντροφιά με την Ορνιθολογική!

Καλωσορίζοντας την Άνοιξη συντροφιά με την Ορνιθολογική!

Η Ορνιθολογική σας προσκαλεί να γιορτάσετε μαζί τον ερχομό της Άνοιξης! Είστε μέλη της Ορνιθολογικής; Αν όχι, προλαβαίνετε να γίνετε και να γνωρίσετε το θαυμαστό κόσμο των πουλιών και τις ομορφιές της φύσης!

Εξορμούμε στη φύση και αυτό το μήνα, με εφαλτήριο τη Θεσσαλονίκη, επισκεπτόμαστε το Δέλτα Καλαμά (φωτο) και την Κέρκυρα, δυο περιοχές με πλούσιους υγροτόπους και αρχιτεκτονική! Καλωσορίζουμε δυνατά την άνοιξη μέσα από τις επισκέψεις μας σε βασικές μεταναστευτικές διαδρομές των πουλιών στη Μεσόγειο ενώ παράλληλα εξερευνούμε και τις ιστορικές διαδρομές και τα τοπία της Δυτικής Ελλάδας στα καντούνια της Κέρκυρας!

Την εξόρμησή μας θα συνοδεύσουν έμπειρα μέλη της Ορνιθολογικής για να μας αποκαλύψουν όλα τα μυστικά της περιοχής! Καλούμε μέλη (παλιά και νέα), παιδιά καθώς και μεγαλύτερους ανθρώπους που θέλουν να συνδυάσουν την επαφή με τη φύση και τον πολιτισμό, να ταξιδέψουν μαζί μας και να γνωρίσουν τις ομορφιές του Δέλτα Καλαμά και της Κέρκυρας!

Για την εξόρμηση χρειάζεστε: άνετα ρούχα, καπέλο, αθλητικά παπούτσια και πολύ κέφι!
Χρόνος διεξαγωγής: 24-27/03/2011
Πληροφορίες: Για όλες τις λεπτομέρειες των εξορμήσεων, και για δήλωση συμμετοχής μέχρι την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011: Λένα Βορδογιάννη, Γραφείο Θεσσαλονίκης, 2310 244245 (9-15:00 μμ) ή thess@ornithologiki.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.