Αρχική Προτάσεις Αγοράς Η ιδανική καρέκλα για τα παιδιά!

Η ιδανική καρέκλα για τα παιδιά!

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα είναι η καρέκλα που θα επιλέξετε για το γραφείο του παιδιού. Μην την υποτιμήσετε, αλλά ψάξτε να βρείτε αυτή που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του ανά ηλικία. Εμείς βρήκαμε την ιδανική καρέκλα στο Τρίκυκλο και ανυπομονούμε να σας την παρουσιάσουμε. Η αυθεντική και όμορφα σχεδιασμένη παιδική καρέκλα Tripp Trapp προσαρμόζεται στο μέγεθος και τις ανάγκες του παιδιού. Σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο σχεδιαστή Peter Opsvik.

Με την Tripp Trapp τα πόδια του παιδιού δεν αιωρούνται και το παιδί κάθεται στη σωστή στάση και το σωστό ύψος για κάθε τραπέζι. Το κάθισμα και το υποπόδιο ρυθμίζονται σε ύψος και σε βάθος. Η καρέκλα είναι κατάλληλη από τους 6 μήνες μέχρι και την ενηλικίωση.

Η Tripp Trapp βοηθά στη γρήγορη κοινωνικοποίηση του παιδιού, ενώ του προσφέρει και το καλύτερο εργονομικό ξεκίνημα στη ζωή.

  • Το υποπόδιο παρέχει μια σταθερή επιφάνεια για τα πόδια του παιδιού, προσφέροντας ξεκούραση και ηρεμία
  • Η άνετη θέση και το υποπόδιο ρυθμίζονται πλήρως σε ύψος και βάθος
  • Αργότερα, ο μοναδικός της σχεδιασμός επιτρέπει στο παιδί να την χρησιμοποιεί με ασφάλεια, χωρίς βοήθεια
  • Η ανθεκτική κατασκευή της αντέχει στη σκληρή χρήση
  • Η πλάτη με τη "διπλή καμπύλη" ακολουθεί τη σπονδυλική στήλη του παιδιού και το τοποθετεί σε μια ξεκούραστη, κάθετη στάση, ιδανική για καλή κυκλοφορία και υγιεινή πέψη.

Αντίθετα με τις ογκώδεις καρέκλες με δίσκους που απομονώνουν τα παιδιά, η Tripp Trapp ταιριάζει απόλυτα με τα περισσότερα τραπέζια. Τα παιδιά μπορούν έτσι να συμμετέχουν πλήρως στα οικογενειακά γεύματα και τις συζητήσεις, γεγονός ιδιαίτερα σημαντικό για τη φυσιολογική τους ανάπτυξη.

Η Tripp Trapp της Stokke είναι εξαιρετικά σταθερή και άρα ιδανική για κάθε είδους δραστηριότητα - παιχνίδι, ζωγραφική, μελέτη. Τα παιδιά νιώθουν άνετα, ξεκούραστα, σίγουρα και πιο δημιουργικά.

Θα τη βρείτε στο www.trikiklo.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.