Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Καμπάνια της Vogue ενάντια στα ανορεξικά μοντέλα

Καμπάνια της Vogue ενάντια στα ανορεξικά μοντέλα

"Ζήτω οι καμπύλες" θριαμβολογεί η Ιταλική έκδοση του περιοδικού Vogue και το πιστοποιεί με το εξώφυλλο του τεύχους Ιουλίου, «σοκάροντας» τον κόσμο της μόδας.

Το περιοδικό αποφάσισε να ταχθεί κατά της ανορεξίας στις γυναίκες που ονειρεύονται ένα όλο και πιο αδύνατο σώμα, φωτογραφίζοντας τρία μοντέλα μεγάλων μεγεθών σε sexy πόζα!

Η εκδότρια, Franca Sozzani, έχει ταχθεί ανοικτά ενάντια στα ανορεξικά μοντέλα και έχει ξεκινήσει μια καμπάνια ενάντια στην εικόνα των ατροφικών γυναικών που διαφημίζει η υπόλοιπη βιομηχανία.

«Η μόδα έχει το μερίδιο ευθύνης της για την ανορεξία στα μικρά κορίτσια η δέσμευσή μας όμως, αποτελεί απόδειξη πως η μόδα είναι έτοιμη να μπει στην πρώτη γραμμή για να σταματήσει αυτό το φαινόμενο» είπε η εκδότρια.

Τα τρία πανέμορφα μοντέλα του εξώφυλλου είναι οι Tara Lynn, Candice Huffine και Robyn Lawley.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.