Αρχική Προτάσεις Αγοράς Καραμέλες Βάλσαμο από τον Κορρέ!

Καραμέλες Βάλσαμο από τον Κορρέ!

Καραμέλες λεμόνι
Οι καραµέλες µε Μέλι παρασκευάζονται µε βότανα της Ελληνικής φύσης που ανακουφίζουν τον ερεθισµένο λαιµό και µαλακώνουν το βήχα. Η Echinacea ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστηµα, το Μάραθο δροσίζει την αναπνοή και διευκολύνει την απόχρεψη ενώ το Μέλι µαλακώνει τον λαιµό.

Περιέχει
Ζάχαρη, Αµυλοσιρόπιο, Μέλι, εκχύλισµα Echinacea, εξτρόζη, φυσικό άρωµα Μελιού, αιθέριο έλαιο Μάραθου.

καραμέλες κεράσιΤο εκχύλισµα από Κεράσι είναι φυσική πηγή προέλευσης βιταµίνης C, η οποία είναι ωφέλιµη για την καλή υγεία του οργανισµού.

Περιέχει
Ζάχαρη, Αµυλοσιρόπιο, εκχύλισµα από Κεράσι, άρωµα Κεράσι.

Οι καραµέλες µε αιθέριο έλαιο από Θυµάρι παρασκευάζονται µε βότανα της Ελληνικής φύσης που ανακουφίζουν τον ερεθισµένο λαιµό και µαλακώνουν το βήχα.Το Μάραθο µαλακώνει το λαιµό και διευκολύνει την απόχρεµψη, το Θυµάρι έχει τονωτικές ιδιότητες ενώ το Γλυκάνισο καταπραΰνει το βήχα και διευκολύνει την αναπνοή.

καραμέλες θυμάρι
Περιέχει
Ζάχαρη, Αµυλοσιρόπιο, εξτρόζη, αιθέρια έλαια Μάραθου, Άνισου και Θυµαριού
Ανακουφίζουν τον Ερεθισμένο Λαιμό
Συμβατό με Ομοιοπαθητικές Θεραπείες

Μπορείτε να προμηθευτείτε τις καραμέλες-βάλσαμο του Κορρέ από τα φαρμακεία και από επιλεγμένα καταστήματα που θα βρείτε αν επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας Κορρές: http://www.korres.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.