Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε ένα φορεματάκι από το All about girls αξίας 40 €

Κερδίστε ένα φορεματάκι από το All about girls αξίας 40 €

Είναι πανέμορφα, πρωτότυπα, χαρούμενα, πολύχρωμα. Είναι τα κουκλίστικα φορεματάκια, που το online shop ALL ABOUT GIRLS φέρνει στην Ελλάδα για τις πανέμορφες μικρούλες σας.

Τώρα το www.infokids.gr σε συνεργασία με το ALL ABOUT GIRLSδιοργανώνει διαγωνισμό κατά τον οποίο, ένας από εσάς θα κερδίσει ένα φόρεμα της επιλογής του για κορίτσι μέχρι 10 ετών.

Ως χρόνος παράδοσης αναφέρονται τα τελη Ιουλίου με αρχες Αυγούστου.
Τα εν λόγω φορεματάκια είναι σε Α γραμμή, είναι αρκετά φαρδιά, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμη και ένα 11χρονο κορίτσι μπορεί να τα φορέσει ως τοπ με τζιν παντελόνι, βερμούδα ή κολάν.

Τα φορέματα ράβονται ένα ένα στο χέρι γι' αυτό και κανένα δεν είναι απόλυτα όμοιο με το άλλο! Τα υφάσματα είναι 100% βαμβακερά από άριστης ποιότητας ύφασμα και δεν ξεβάφουν. φυσικά δεν θέλουνι στεγνωτήριο ή πολύ υψηλή θερμοκρασία!

Το  ALL ABOUT GIRLS δημιουργήθηκε τέλη Φεβρουαρίου έπειτα από πολύ πολύ διαδικτυακό ψάξιμο προκειμένου να βρεθούν πρωτότυπα και ποιοτικά ρούχα για κοριτσάκια! Μάλιστα, από τα τέλη καλοκαιριού θα μπορεί να υπάαρξει δυνατότητα και χονδρικής διάθεσης.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 18 Ιουλίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το www.infokids.gr σε συνεργασία με το Αll about girls διοργανώνει διαγωνισμό κατά τον οποίο, ένας από εσάς θα κερδίσει ένα φόρεμα της επιλογής του για κορίτσι μέχρι 10 ετών.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.284 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Ουρανία Παγκράτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.