Αρχική Προτάσεις Αγοράς Κερδίστε αξεσουάρ διακόσμησης CILEK για το παιδικό δωμάτιο!

Κερδίστε αξεσουάρ διακόσμησης CILEK για το παιδικό δωμάτιο!

Δύο σούπερ διαγωνισμοί «τρέχουν» αυτές τις ημέρες, με δώρο είδη διακόσμησης CILEK για το παιδικό δωμάτιο! Κουρτίνες, καλύμματα, χαλιά…

Έχουμε λοιπόν την μοναδική ευκαιρία να κερδίσουμε αξεσουάρ CILEK για να κάνουμε το δωμάτιο του παιδιού μας ακόμα πιο χαρούμενο και μοντέρνο! Πώς; Απλά, και κυρίως ΔΩΡΕΑΝ!

Για τον πρώτο διαγωνισμό, μπείτε στη σελίδα του Cilek στο Facebook: http://www.facebook.com/Cilek.gr?sk=app_190322544333196, κάντε Like κι αφήστε τα στοιχεία σας! Η συμμετοχή σας θα γίνει έτσι απλά! Και θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε 2 πανέμορφα χαλιά!

Για τον δεύτερο διαγωνισμό με δώρο είδη διακόσμησης CILEK – καλύμματα, κουρτίνες κ.λπ. – ελάτε μαζί στο κατάστημα CILEK στο Περιστέρι, στις 9-10-11 Φεβρουαρίου. Αυτό το τριήμερο, το κατάστημα θα έχει 20% προσφορά στα προϊόντα και επιπλέον: ακόμα και αν δεν κάνετε αγορές, μπορείτε να μπείτε στην κλήρωση για να κερδίσετε πλούσια δώρα!
Στο κατάστημα CILEK στο Περιστέρι: Πελασγίας 21 Γ (Τηλέφωνο: 210-5780190)! Για ένα τριήμερο σούπερ εκπτώσεων και δώρων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.