Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Κερδίστε δώρα με την αγορά προϊόντων της Solgar

Κερδίστε δώρα με την αγορά προϊόντων της Solgar

Δύο μοναδικά δώρα προσφέρει η Solgar σε όσους αγοράζουν τα προϊόντα Hyaluronic Acid και την πολυβιταμίνη VM-2000.

Συγκεκριμένα με κάθε αγορά Hyaluronic Acid της Solgar, παίρνετε δώρο μια shopping bag, σε μεγάλο μέγεθος, ιδανική για τα ψώνια σας. Το Hyaluronic Acid της Solgar αποτελεί την πλέον καινοτόμα επιλογή για ενίσχυση και ανανέωση της επιδερμίδας ενώ παράλληλα προστατεύει με τον πλέον φυσικό τρόπο την υγεία των αρθρώσεων.

Επίσης αγοράζοντας μια συσκευασία πολυβιταμίνης VM-2000 παίρνετε δώρο ένα χρυσό pill box από τη Solgar, κατάλληλα σχεδιασμένο, με ειδικά χωρίσματα για να παίρνετε παντού μαζί σας την «ενέργεια» που χρειάζεστε. Ιδιαίτερα βολικό για τη δουλειά και τις διακοπές, σε μικρό μέγεθος για να χωράει παντού.

Η VM-2000 μια ισχυρή πολυ-διατροφική φόρμουλα υψηλής βιοδιαθεσιμότητας, σχεδιασμένη να καλύπτει τις αυξημένες ενεργειακές απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου και να βοηθά τον ανθρώπινο οργανισμό να αντεπεξέλθει στην πνευματική και σωματική κόπωση, στο στρες και στην μόλυνση του περιβάλλοντος.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.