Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 σετ με 4 ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από τo Tales of Taste

Κερδίστε 3 σετ με 4 ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από τo Tales of Taste

To on line κατάστημα Tales of Τaste φημίζεται για τις υπέροχες παραδοσιακές του γεύσεις. Γι' αυτό το infokids.gr διεξάγει διαγωνισμό και το www.talesoftaste.com δίνει 3 υπέροχα σετ με τα εξής προϊόντα σε 3 από εσάς. Τα προϊόντα είναι τα εξής:

Μαρμελάδα Βερύκοκο Δράμας 450 γραμμ.
Η μαρμελάδα Βερύκοκο είναι μία κλασική γεύση, ιδανική για το πρωινό μας αλλά και για τα σπιτικά γλυκά και τις τάρτες. Χειροποίητη, βασισμένη σε πατροπαράδοτη συνταγή φτιαγμένη με πολύ μεράκι από τις γυναίκες του Καλού Αγρού Δράμας.

Γλυκό κουταλιού Κυδώνι Χίου 450 γραμμ.

Το γλυκό κουταλιού Κυδώνι είναι ίσως το πιο παραδοσιακό και αγαπητό γλυκό του κουταλιού. Βασισμένο σε σπιτική συνταγή της οικογενειακής παράδοσης, έρχεται από τη Χίο και μας φέρνει τα μοναδικά αρώματα από τα ευωδιαστά φρούτα των Καμποχώρων. Εκτός από ένα εξαιρετικό κέρασμα, το συνδυάζουμε τέλεια με το παγωτό μας αλλά το χρησιμοποιούμε και στα σπιτικά γλυκά μας, τις τάρτες και στη μαγειρική ως γαρνίρισμα.

Παστέλι Σύκο, Καρύδι, Σουσάμι, Κανέλα, Γαρύφαλλο Ευβοίας 60 γραμμ.
Το παστέλι σύκου είναι ένα γλύκισμα που απαιτεί ιδιαίτερη φροντίδα στην παρασκευή του. Προέρχεται από την Βόρεια Εύβοια και φτιάχνεται με αυστηρή και προσεκτική επιλογή των φρούτων. Αποτελεί ιδανικό και θρεπτικό σνακ για τα παιδιά.

Λουκούμι Λεμόνι Χίου 400 γραμμ.

Τα εκλεκτά χειροποίητα λουκούμια Λεμόνι της Χίου φτιάχνονται με βάση τα φρούτα που μας δίνει ο Κάμπος στο κέντρο του νησιού. Παραδοσιακό κέρασμα που συνοδεύει τέλεια τον απογευματινό μας καφέ.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Kάντε Like στη σελίδα του Tales of Taste στο Facebook http://www.facebook.com/talesoftaste
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Πάρτε μέρος στο καινούργιο διαγωνισμό του infokids και του www.talesoftaste.com και κερδίστε 3 σετ με 4 ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα με δεκτές συμμετοχές ως την Παρασκευή 15 Ιουνίου, στις 13.00 μ.μ..
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 3.778 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαρία Κιορπέ

2. Δήμητρα Τερψιάδου

3. Ελένη Δαπόντα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.