Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε μια ζωγραφική παιδικού δωματίου, αξίας 1.200€ από το Imaginary Rooms

Κερδίστε μια ζωγραφική παιδικού δωματίου, αξίας 1.200€ από το Imaginary Rooms

Το Infokids.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίστε μια ονειρεμένη ζωγραφική για το παιδικό δωμάτιο, αξίας 1.200€ σε συνεργασία με το Imaginary Rooms και τον Μανώλη Ηλιόπουλο, αρχιτέκτων μηχανικό με street art και graffiti background!

Τι είναι όμως το Imaginary Rooms;
Είναι η αγάπη για ζωγραφική, για σκίτσο, για χρώματα! Είναι οι άνθρωποι που σου δίνουν έμπνευση, οι χρωματιστοί χώροι και αντικείμενα, τα ταξίδια, το παιχνίδι,
η μουσική, το να είμαστε χαρούμενοι και να είναι έτσι και τα παιδιά μας χαρούμενα!

Η συνταγή για ένα ξεχωριστό παιδικό δωμάτιο: η έμπνευση προέρχεται από εσάς και τα παιδιά σας. Η ομάδα του Imaginary Rooms θα δουλέψει μαζί σας, ένα μοναδικό κόνσεπτ. Θα μπλέξει σε αυτό τη φαντασία σας και το στυλ σας και... έτοιμο το μοναδικό "imaginary room" σας!

Και ασφαλώς, για να μην αναρωτιέστε, χρησιμοποιούνται οικολογικά πλαστικά χρώματα, με βάση νερού, αλλά και μαρκαδόροι – όλα ακίνδυνα για τα παιδιά μας.

Σχετικά με τον διαγωνισμό μας! Το δώρο αφορά μια ζωγραφική παιδικού δωματίου, αξίας 1.200 ευρώ. Η διαδικασία δημιουργίας του διαρκεί περίπου 3 μέρες.
Αν ο νικητής κατοικεί εκτός λεκανοπεδίου Αττικής μπορεί είτε να δωρίσει τη διαμόρφωση σε κάποιον που ζει στο λεκανοπέδιο είτε να πληρώσει τα μεταφορικά και τη διαμονή στην πόλη του.

Κερδίζουμε όμως όλοι! Πώς;

Όλοι οι αναγνώστες του Infokids.gr μπορούν να έχουν έκπτωση 50% εφόσον κλείσουν τη διαμόρφωση του χώρου τους εντός 45 ημερών απ' την έναρξη του διαγωνισμού.
Για να πάρετε μέρος στον Διαγωνισμό μας: απλά μπείτε στο www.imaginaryrooms.com και πείτε μας «Ποιο από τα έργα που παρουσιάζονται σας αρέσει περισσότερο!». Συμπληρώστε τη φόρμα παρακάτω και… καλή επιτυχία!


Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 6 Μαρτίου Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • . Το Infokids.gr σας δίνει την ευκαιρία να κερδίστε μια ονειρεμένη ζωγραφική για το παιδικό δωμάτιο, αξίας 1.200 ευρώ σε συνεργασία με το Imaginary Rooms και τον Μανώλη Ηλιόπουλο, αρχιτέκτων μηχανικό με street art και graffiti background!
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τους τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 827 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

1. Νατάσα Στράτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.