Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε μια οικογενειακή διαμονή στο ARION HOTEL στους Δελφούς!

Κερδίστε μια οικογενειακή διαμονή στο ARION HOTEL στους Δελφούς!

Το Infokids.gr σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στους αγαπημένους, ιστορικούς Δελφούς και να κερδίσετε μια διαμονή/διανυκτέρευση για 4 άτομα (2 ενήλικες με 2 παιδιά), με πρωινό, στο ARION HOTEL!

Λίγα λόγια για το ARION HOTEL:

Το ARION HOTEL, είναι κτισμένο στους πρόποδες του Παρνασσού, στο σημείο που συναντήθηκαν οι δύο αετοί που ελευθέρωσε ο Δίας και που χαρακτηρίστηκε ως γεωγραφικό κέντρο της γης. Το ARION HOTEL βρίσκεται σε μια ξεχωριστή τοποθεσία, ανάμεσα στο βουνό και τη θάλασσα, κι έτσι προσφέρει στον επισκέπτη ένα μοναδικό συνδυασμό των δύο αυτών κόσμων! Εκεί θα απολαύσετε το φυσικό κάλλος, θα επισκεφτείτε το χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, την Αράχοβα, θα μαγευτείτε από την πανοραμική θέα του Κορινθιακού Κόλπου! Το ARION HOTEL είναι ένα παραδοσιακό ξενοδοχείο, λειτούργησε πρώτη φορά το 2003 κι είναι ταυτισμένο με την τουριστική ζωή των Δελφών!

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο: www.ariondelphihotel.com

Ξενοδοχείο ΑΡΙΩΝ
Συγγρού 29, Δελφοί, Φωκίδα
22650-82097

Ο νικητής θα κάνει χρήση του δώρου/διαμονής μετά από συνεννόηση με το ξενοδοχείο κι ανάλογα με την διαθεσιμότητα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει την τυχερή οικογένεια.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψετε στους αγαπημένους, ιστορικούς Δελφούς και να κερδίσετε μια διαμονή/διανυκτέρευση για 4 άτομα (2 ενήλικες με 2 παιδιά), με πρωινό, στο ARION HOTEL. Δεκτές συμμετοχές ως την Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου στις 14.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με ένα αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.352 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήρια είναι:

Τζούλια Λιάτα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.