Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 ζευγάρι γυναικεία σανδάλια από το sagionaraki.gr

Κερδίστε 1 ζευγάρι γυναικεία σανδάλια από το sagionaraki.gr

Το must have παπούτσι του καλοκαιριού είναι αναμφίβολα τα σανδάλια. Φοριούνται στην παραλία, στις πρωινές βόλτες στο νησί αλλά και στις βραδινές εμφανίσεις. Τι καλύτερο λοιπόν από το να σας χαρίσουμε ένα ζευγάρι μοναδικά χειροποίητα σανδάλια προσφορά του καταστήματος sagionaraki.gr;

Λίγα λόγια για την εταιρεία:

Το πάθος για δημιουργία και η απεριόριστη αγάπη για τις σαγιονάρες - σανδάλια οδήγησαν δύο ελληνίδες μαμάδες την Τζένη και τη Γεωργία, με τη στήριξη των οικογενειών τους, να δημιουργήσουν αυτό το eshop με σκοπό να ικανοποιήσουν τις ανάγκες κάθε γυναίκας. Το ελληνικό παπούτσι έχει χρόνια ιστορία, γι’ αυτό το www.sagionaraki.gr επέλεξε να δουλέψει μόνο με ελληνικά χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια, σαγιονάρες και πλατφόρμες. Στηρίζοντας την επιλογή αυτή κυκλοφόρησε και φέτος μοναδικά, πρωτότυπα, διακοσμημένα και μη σχέδια για όλα τα γούστα και για όλες τις ηλικίες…

Ως χρόνος παράδοσητου δώρου αναφέρονται τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου.

Κάντε like στη σελίδα του στο facebook https://www.facebook.com/sagionaraki.gr, και παρακολουθείστε τις καθημερινές υπερπροσφορές και τα νέα σχέδια.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 25 Ιουλίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το sagionaraki.gr διοργανώνει διαγωνισμό κατά τον οποίο, ένας αναγνώστης θα κερδίσει ένα ζευγάρι σανδάλια .
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.107 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Ο τυχερός νικητής είναι:

Κώστας Δήμου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.