Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 θεματική φωτογράφιση με ένα 15φυλλο photobook 20X20 και 2 εκτυπώσεις 30Χ40 δώρο αξίας 250 €

Κερδίστε 1 θεματική φωτογράφιση με ένα 15φυλλο photobook 20X20 και 2 εκτυπώσεις 30Χ40 δώρο αξίας 250 €

Οι φωτογραφίες αποτελούν κομμάτι των αναμνήσεών μας. Μας συντροφεύουν και μας χαμογελούν, παρασύροντάς μας σε όμορφα ταξίδια και μοναδικές στιγμές.
Έτσι, το infokids.gr και η φωτογράφος Μαρία Αυλωνίτη (http://www.avloniti.com/) προσφέρουν κατόπιν κλήρωσης, σε έναν τυχερό αναγνώστη μία θεματική οικογενειακή φωτογράφισημε ένα 15φυλλο photobook 20X20 και 2 εκτυπώσεις 30Χ40 δώρο αξίας 250 €. Μπείτε λοιπόν στην κλήρωση και ετοιμαστείτε για μία σούπερ φωτογράφιση.

Ας γνωρίσουμε την καλλιτέχνιδα
Είμαι αυτοδίδακτη φωτογράφος -εννοώντας ότι δεν έχω σπουδάσει. Έχω τελειώσει Τ.ΕΙ.Νοσηλευτική χωρίς να εξασκήσω ποτέ το επάγγελμα και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια φωτογραφίας σε διάφορα τμήματα.
Τέλος είχα την ευκαιρία να μαθητεύσω κοντά σε πολύ καλούς Έλληνες φωτογράφους. Οι φίλοι μου και τα ζευγάρια που μου έδωσαν την ευκαιρία να τα φωτογραφήσω λένε ότι βγάζω πολύ ωραίες φωτογραφίες.
Η φωτογραφία γάμου και βάφτισης είναι το μοναδικό είδος φωτογραφίας το οποίο με προσέλκυσε και αποφάσισα να εξασκήσω τη φωτογραφία σαν επάγγελμα. Τώρα πια είμαι πολύ χαρούμενη που δεν εργάζομαι σε νοσοκομεία αλλα σε εκδηλώσεις χαράς!
Μεγάλες μου αγάπες η μουσική, τα ταξίδια και ο σκύλος μου και αγαπημένη μου εποχή το καλοκαίρι.
Πιστεύω στην ομορφιά και στην απλότητα ως μέσο προαγωγής της ανθρώπινης ψυχής γι' αυτό και προσπαθώ να διατηρώ στη δουλειά μου υψηλά επίπεδα αισθητικής αλλά και απλότητας.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 14 Αυγούστου στις 14 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

 • Ένας αναγνώστης του infokids.gr, κατόπιν κληρώσεως, θα έχει την δυνατότητα να κερδίσει 1 θεματική φωτογράφιση με ένα 15φυλλο photobook 20X20 και 2 εκτυπώσεις 30Χ40 δώρο αξίας 250 €.
 • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
 • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
 • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
 • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
 • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
 • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
 • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.243 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει το νικητή.

Νικήτρια του διαγωνισμού είναι:

Η Θεοδώρα Κυριακοπούλου

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό
 1. (απαραίτητο πεδίο)
 2. (απαραίτητο έγκυρο email)
 3. (απαραίτητο πεδίο)
 

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.