Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 σετ ζακέτα/ ποδόσακος της Wallaboo προσφορά του Mybabycenter.eu!

Κερδίστε 1 σετ ζακέτα/ ποδόσακος της Wallaboo προσφορά του Mybabycenter.eu!

Το infokids.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα mybabycenter.eu διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα σετ ζακέτα/ ποδόσακο της Wallaboo για μωρά ηλικίας 6 έως 12 μηνών.

Ένα ιδανικό σετ ρούχων για την έξοδου του μωρού σας με το καρότσι, το μάρσιπο, το πορτ μπεμπέ.

Φτιαγμένο από απαλό σουέτ, θα το κρατήσει ζεστό, προσφέροντας του ταυτόχρονα μοναδική άνεση ενώ διαθέτει και αντιανεμικές ιδιότητες.

Χαρακτηριστικά του σετ:

Η ζακέτα μπορεί να φορεθεί ξεχωριστά ή να κουμπώσει στον ποδόσακο.

Ο ποδόσακος κουμπώνει ανάμεσα στα πόδια και το σετ μετατρέπεται σε φορμάκι ιδανικό για έξω (με κλειστές πατούσες).

Πλένεται εύκολα στο πλυντήριο.

Διαθέσιμο σε κόκκινο, πράσινο, και σοκολατί.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στις 2.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό αναγνώστη.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και το ηλεκτρονικό κατάστημα mybabycenter.eu διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα σετ ζακέτα/ ποδόσακο της Wallaboo για μωρά ηλικίας 6 έως 12 μηνών με δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου έως και την Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.456 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον νικητή μας.

H τυχερή μαμά που θα χαρίσει στο παιδάκι της το πανέμρφο και άκρως απαραίτητο για τις κρύες μέρες του χειμώνα σετ ζακέτας και ποδόσακου είναι η :

Ευαγγελία Κρίντζαλη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.