Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 1 Ring Sling της επιλογής σας από το Ntanta.gr!

Κερδίστε 1 Ring Sling της επιλογής σας από το Ntanta.gr!

Το infokids και το ntanta.gr διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα χειροποίητο υφασμάτινο μάρσιππο αγκαλιάς μωρού, ring sling. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει από την σελίδα ntanta.gr το ring sling στο σχέδιο και χρώμα που επιθυμεί.

Λίγα λόγια για την προσφορά:

Στο ntanta.gr θα βρείτε ποιοτικούς υφασμάτινους μάρσιπους αγκαλιάς. Οι μάρσιποι κατασκευάζονται με αγάπη και φροντίδα για κάθε μωράκι σε όμορφα πρωτότυπα σχέδια τα προσφέρουν την αγκαλιά ενώ ελευθερώνουν τα χέρια. Ring Slings, Pouches, Mei Tai σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να διαλέξετε τι σας ταιριάζει. Όλα τα Νtanta ring slings γίνονται με πολύ αγάπη και φροντίδα για την νέα μαμά και το μωρό της γιαυτό είναι από ποιοτικά λινά και βαμβακερά υφάσματα που αντέχουν στο βάρος και στον χρόνο, ράβονται από γερές βαμβακερές κλωστές με διπλές ραφές για ασφάλεια και έχουν ειδικά σχεδιασμένους και δοκιμασμένους για slings κρίκους. Οι κρίκοι αλουμινίου είναι βαμμένοι με μη τοξικές βαφές. θα τα βρείτε σε όμορφα πρωτότυπα σχέδια με ουρές ανοιχτές, πιέτες στον ώμο, τσέπες και ποικιλία υφασμάτων για να δημιουργήσουμε το τέλειο για σένα και το μωρό σου sling. Όλα τα ring slings παρέχονται με οδηγίες χρήσης στα ελληνικά, είναι κατάλληλα για νεογέννητα μωρά εώς και 2 ετών παιδιά και ιδανικά για έναν διακριτικό θηλασμό με ελεύθερα χέρια. Στα ring slings το μωρό μπορεί να φορεθεί σε 3 ως 5 θέσεις ανάλογα με την ηλικία του.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 11 Ιουνίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό νικητή.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids και το ntanta.gr διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου ένας τυχερός αναγνώστης θα κερδίσει ένα χειροποίητο υφασμάτινο μάρσιππο αγκαλιάς μωρού, ring sling. Ο νικητής μπορεί να επιλέξει από την σελίδα www.ntanta.gr, το ring sling στο σχέδιο και χρώμα που επιθυμεί.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.837 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τον τυχερό νικητή

H τυχερή νικήτρια είναι:

Αθηνά Λαγού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.