Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Ψαρόσουπα» του Γ. Λεμπέση

Κερδίστε 10 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου «Ψαρόσουπα» του Γ. Λεμπέση

Tο infokids.gr σε συνεργασία με τον Όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος, χαρίζει σε 10 τυχερούς αναγνώστες, το παιδικό βιβλίο «Ψαρόσουπα», του Γιώργου Λεμπέση, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
Δηλώστε ηλεκτρονικά τη συμμετοχή σας, από την Παρασκευή 2 έως και την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου στο infokids.gr, και έπειτα από κλήρωση, 10 από εσάς θα είναι οι τυχεροί που θα απολαύσουν την ξεχωριστή αυτή «Ψαρόσουπα».

Παραλαβή δώρου
Η τυχερή δεκάδα μπορεί να παραλάβει το βιβλίο της από το Carrefour Planet Γέρακα (Λεωφ. Μαραθώνος 131), το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου, 11.30 – 13.30, όπου στον χώρο του βιβλιοπωλείου, ο ίδιος ο συγγραφέας θα παρουσιάσει το βιβλίο του στους μικρούς του φίλους!

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Τρεις παμπόνηροι μάγειροι βάζουν σε εφαρμογή το καταχθόνιο σχέδιό τους να μετατρέψουν ένα μικρό όρμο της πανέμορφης Μήλου σε τεράστια ψαρόσουπα. Για κακή τους τύχη, τα νέα φτάνουν γρήγορα στο βυθό και ο Βρασίδας ο αχινός μαζί με την παρέα του αναλαμβάνουν δράση! Και η περιπέτεια ξεκινά… Θα καταφέρουν άραγε τα δαιμόνια ψαράκια να ρίξουν τη θερμοκρασία της θάλασσας, να νερώσουν τη σούπα και να σώσουν το βυθό από την υπερθέρμανση;

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Tο infokids.gr σε συνεργασία με τον Όμιλο Carrefour Μαρινόπουλος, χαρίζει σε 10 τυχερούς αναγνώστες, το παιδικό βιβλίο «Ψαρόσουπα», του Γιώργου Λεμπέση, από τις εκδόσεις Ψυχογιός.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη, αλλά και μέσω e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, jaba, www.tixerakias.com.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 964 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές

Οι τυχεροί νικητές που θα παραλάβουν τα αντίτυπα της Ψαρόσουπας είναι:

1. Χρυσάνθη Τζαβολάκη

2. Νίκη Καρβέλα

3. Άννα Τσάγκια

4. Κατερίνα Λεγάκη

5. Πολίνα Κουράκου

6. Παναγιώτης Ζαφειρίου

7. Ανδριανή Δάρα

8. Ελένη Καραντώνη

9. Αλεξάνδρα Ταράση

10. Κατερίνα Γεωργοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.