Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στη Μικρόπολις 2011 (24-25/9)!

Κερδίστε 10 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στη Μικρόπολις 2011 (24-25/9)!

Το infokids.gr σε συνεργασία με τη Μικρόπολις 2011 σας προσφέρουν 10 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στο φεστιβάλ Μικρόπολις 2011, που θα φιλοξενηθεί στην Τεχνόπολη στο Γκάζι το σαββατοκύριακο 24 και 25 Σεπτεμβρίου. Μέσα σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα, μικρά αλλά και μεγαλύτερα παιδιά θα έχουν την δυνατότητα να δουν από κοντά την Μικρόπολη, ττην πόλη θαύμα για τους αυριανούς ενεργούς πολίτες!

Λίγα λόγια για την εκδήλωση:

H Μικρόπολις 2011 έρχεται! Η μεγαλύτερη διοργάνωση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης παιδιών μέσα απ΄το παιχνίδι θα πραγματοποιηθεί 21-25 Σεπτεμβρίου 2011 και πάλι στην "Τεχνόπολις" στο Γκάζι. Γνωρίστε τις 8 Γειτονιές της "Μικρόπολις" 2011, σχεδιασμένες για παιδιά προσχολικής ηλικίας και Δημοτικού,αλλά και για γονείς που θέλουν να γίνουν για λίγο παιδιά! Περιβάλλον, Μουσική, Αθλητισμός, Τεχνολογία, Υγιεινή Διατροφή και πολλά άλλα που κάνουν τη ζωή μας όμορφη! Φέτος, τους μικρούς μας φίλους τους περιμένουν εκπλήξεις, δρώμενα και δώρα που θα τους ενθουσιάσουν!

Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ:
* Γενική είσοδος: 5€ το άτομο [ισχύει για άτομα 2 ετών και άνω], στην είσοδο της Τεχνόπολις, Σάββατο 24 και Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου.
* Ειδικές τιμές: 3 € το άτομο για πολύτεκνες οικογένειες και άτομα άνω των 65 ετών

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ [από τις 12-23/9]:
Public Συντάγματος και Public The Mall Athens: 4€

* στη "Μικρόπολις" δεν επιτρέπεται η είσοδος σε ενήλικες που δεν συνοδεύουν παιδί/παιδιά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τη Μικρόπολις 2011 σας προσφέρουν 10 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στη Μικρόπολις 2011, που θα στηθεί στην Τεχνόπολη, στο Γκάζι, από 24 έως 25 Σεπτεμβρίου, με δεκτές συμμετοχές από την Τετάρτη 14 έως και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, KERDISETO και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.684 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές.

Ας δούμε τους νικητές του διαγωνισμού μας:

1. Αρετή Γιαννιώτη

2. Βασίλης Χρήστος

3. Αντωνία Μπακάλη

4. Μαίρη Καπάταη

5. Βάλλυ Τερζάκου

6. Στέλλα Βαβάνου

7. Εύη Βλάχου

8. Στεφανία Γαβαλά

9. Παναγιώτα Φατούρου

10. Μαρία Ζουλουφού

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.