Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 δωρεάν θέσεις μηνιαίας συμμετοχής στα παιδικά εργαστήρια των Παιχνιδοκαμωμάτων!

Κερδίστε 10 δωρεάν θέσεις μηνιαίας συμμετοχής στα παιδικά εργαστήρια των Παιχνιδοκαμωμάτων!

Τα Παιχνιδοκαμώματα είναι ένα εργαστήρι παιχνιδιού και φαντασίας με σκοπό την εμψύχωση και την ψυχαγωγία των λιλιπούτειων φίλων μας. Επιλέγοντας μέσα από πολλές διαφορετικές δράσεις και θεματικές ενότητες, που απευθύνονται σε κάθε ηλικιακή ομάδα, μικρά και μεγάλα παδιά διασκεδάζουν, απελευθερώνουν τα συναισθήματά τους, ενεργοποιούν την έμπνευση και τη δημιουργικότητά τους.

Εάν ψάχνετε ένα χώρο δημιουργικής απασχόλησης για το παιδάκι σας τότε μην παραλείψετε να δηλώσετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας κι ίσως είστε εσείς ένας από τους δέκα τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μια μηναία συμμετοχή στα παιδικά εργαστήρια των Παιχνιδοκαμωμάτων! Η προσφορά αφορά τα παιδικά εργαστήρια που θα διεξαχθούν από 8 Οκτωβρίου έως και 8 Νοεμβρίου.

Το πρόγραμμα των εργαστηρίων είναι το ακόλουθο:

1. Όλου του κόσμου τα παιχνίδια!
Πώς θα ήταν η ζωή μας χωρίς το παιχνίδι;  Χωρίς αυτήν την πρωτόγνωρη εμπειρία που προσφέρουν κάθε φορά, οι εναλλασσόμενοι ρόλοι, η αναμέτρηση με τον εαυτό μας, με τους άλλους, με την τύχη;
Το εργαστήρι ταξιδεύει στο χώρο και στο χρόνο, αποκαλύπτει τους ποικιλόμορφους τρόπους που έχουν μηχανευτεί τα παιδιά, σε διαφορετικούς τόπους και εποχές, για να επικοινωνούν και να διασκεδάζουν και χαρτογραφεί την ιστορία του παιχνιδιού.

Απευθύνεται σε παιδιά: 6 -11 χρονών
Διάρκεια προγράμματος: 8 μήνες (1 ώρα την εβδομάδα)
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 παιδιά
Κόστος προγράμματος: 45 €

2. Κι όλα γίνονται αλλιώς…
Υπάρχουν πόλεις με κόκκινα και πράσινα σπίτια;  Άνθρωποι-πουλιά;  Ήχοι μαγικοί;  Ξόρκια για τη λύπη;  Ναι, υπάρχουν!  Η ανθρώπινη φαντασία είναι ικανή να γκρεμίζει και να πλάθει τον κόσμο ξανά από την αρχή.  Με χρώματα, με νότες, με λέξεις, με χορευτικές τελετές. Πρόκειται για ένα σπονδυλωτό εργαστήρι, που κάθε μήνα  έχει ως θέμα ένα διαφορετικό είδος τέχνης αλλά στο σύνολο του έναν κοινό στόχο: να συνειδητοποιήσουν τα παιδιά ότι η τέχνη μπορεί να αποτελέσει ένα πολύτιμο μέσο αυτοέκφρασης, επικοινωνίας και ερμηνείας των αντιφατικών συναισθημάτων και εμπειριών που βιώνουμε.

Απευθύνεται σε παιδιά: 5 - 7 χρονών
Διάρκεια προγράμματος: 8 μήνες (1 ώρα την εβδομάδα)
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 παιδιά
Κόστος προγράμματος: 50 €

3. Φτιάχνω τον κόσμο με τα χέρια μου!

Το εργαστήρι  βασίζεται στην πρωτόγονη χαρά της ποίησης και μεταποίησης αντικειμένων και υλικών, στην εσωτερική ανάγκη για προσωπική παρέμβαση και μεταμόρφωση του περιβάλλοντός μας και στην επιθυμία εκτόνωσης της δημιουργικής μας ορμής. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με ποικιλόμορφα υλικά, ύφασμα, πηλό, γυαλί χαρτί, πέτρες κ.ά., να μάθουν τα όρια, τις δυνατότητες και τις τεχνικές επεξεργασίας τους και να τα μετουσιώσουν σε χρηστικά αντικείμενα ή σε μικρά, προσωπικά έργα τέχνης.

Απευθύνεται σε παιδιά: 6 - 9 χρονών / 9 - 12 χρονών
Διάρκεια προγράμματος: 8 μήνες (1 ώρα την εβδομάδα)
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 10 παιδιά
Κόστος προγράμματος: 50 €


Παιχνιδοκαμώματα

Δερβενίων 43, 106 81 Αθήνα
210-8259.289
info@paixnidokamomata.gr
www.paixnidokamomata.gr/workshop

http://www.facebook.com/pages/%CE%A0%CE%91%CE%99%CE%A7%CE%9D%CE%99%CE%94%CE%9F%CE%9A%CE%91%CE%9C%CE%A9%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91/150619473282?ref=ts

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου στις 12 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε συμμετοχή κι ίσως είστε εσείς ένας από τους δέκα τυχερούς αναγνώστες που θα κερδίσουν μια μηναία συμμετοχή στα παιδικά εργαστήρια των Παιχνιδοκαμωμάτων
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 892 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γιώτα Γιαννούση

2. Έφη Παπαναστασίου

3. Δήμητρα Θεμιστοκλέους

4. Γεωργία Παπαδοπούλου

5. Γιώργος Δαμάσκος

6. Ανδριάννα Μπακογιάννη

7. Ρούλα Βουργίδου

8. Θεοδώρα Μοντσενίγνου

9. Λαμπρινή Κουιούρη

10. Θωμάς Χρυσάφης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.