Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 επώνυμες σχολικές κασετίνες από το Toys-shop.gr

Κερδίστε 10 επώνυμες σχολικές κασετίνες από το Toys-shop.gr

Το Infokids.gr και το Toys-shop.gr, σας χαρίζουν 10 σχολικές κασετίνες και σας εύχονται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά!

Το Toys-shop.gr είναι το μεγαλύτερο e-shop παιχνιδιών στην Ελλάδα, για παιδιά μωρά έως 14 ετών. Στις σελίδες του θα ανακαλύψετε υπέροχα σχέδια σε σχολικά είδη, παιχνίδια, βρεφικά είδη και videogames!

Στο Toys-shop.gr θα βρείτε τις μεγαλύτερες μάρκες στις καλύτερες τιμές, ενώ μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας και χωρίς πιστωτική κάρτα!

Δηλώστε λοιπόν συμμετοχή στο Διαγωνισμό μας και κερδίστε 1 από τις 10 εντυπωσιακές κασετίνες!

Τα έξοδα αποστολή τα αναλαμβάνει το Toys-shop.gr.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • >Το Infokids.gr και το Toys-shop.gr, σας χαρίζουν 10 σχολικές κασετίνες και σας εύχονται καλή και δημιουργική σχολική χρονιά! Δεκτές συμμετοχές από Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου έως Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 10 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στο diagonismos.gr"

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.534 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές.

Περισσότερες πληροφορίες στο Www.Toys-shop.gr

Tώρα ας δούμε τους νικητές του διαγωνισμού μας:

1. Αντώνης Καπάταης

2. Παναγιώτης Κάκος

3. Μαρία Αρσένη

4. Μαίρη Καζαντζή

5. Μαριαλένα Εμμανουηλίδη

6. Γιάννα Φρέρη

7. Γεωργία Πετκανά

8. Βαγγέλης Φλώρος

9. Βασιλική Χαντζηπλή

10. Παντελής Καπετανάκης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.