Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 Πιστοποιητικά Οφθαλμολογικής Εξέτασης για την εγγραφή σε δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία από το Athens Vision

Κερδίστε 10 Πιστοποιητικά Οφθαλμολογικής Εξέτασης για την εγγραφή σε δημοτικά σχολεία, νηπιαγωγεία από το Athens Vision

Το infokids.gr σε συνεργασία με το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision προσφέρουν σε 10 από εσάς τη δυνατότητα να κάνετε την προαπαιτούμενη οφθαλμολογική εξέταση του παιδιού σας που πρόκειται να φοιτήσει στο Δημοτικό σχολείο ή το νηπιαγωγείο εντελώς δωρεάν, συμμετέχοντας στο διαγωνισμό που διοργανώνουν.

Το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision ανήκει στα οφθαλμολογικά κέντρα που όλα αυτά τα χρόνια εργάζεται με σοβαρότητα και συνέπεια, παρέχοντας υψηλές υπηρεσίες στο χώρο της οφθαλμολογίας, τόσο στον τομέα της διάγνωσης όσο και στον τομέα της θεραπείας.

Στα πλαίσια εγγραφής των παιδιών στα εκπαιδευτικά ιδρύματα συχνά ζητείται μεταξύ άλλων δικαιολογητικών Πιστοποιητικό Οφθαλμολογικής Εξέτασης. Το πιστοποιητικό αυτό περιλαμβάνει την ακριβή διάγνωση για τη γενικότερη οφθαλμολογική κατάσταση του παιδιού.
Πέραν αυτού όμως και για τον γενικότερο οφθαλμολογικό έλεγχο που προληπτικά θα πρέπει να πραγματοποιείται σε αυτές τις ηλικίες, προσφέρουμε μία εναλλακτική λύση για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτηση των ενδιαφερομένων γονέων.

Το Athens Vision παρέχει πιστοποιητικά σε γονείς για την άμεση εγγραφή του παιδιού τους. Με την παραπομπή σε ένα αξιόπιστο οφθαλμολογικό κέντρο οι γονείς θα απολαμβάνουν:

- Άμεσο Προγραμματισμό Εξέτασης
- Δυνατότητα επιλογής ενός εκ των δύο παραρτημάτων μας (Καλλιθέα -Μαρούσι).
- Γρήγορη Εξυπηρέτηση
- Αξιόπιστη Οφθαλμολογική Διάγνωση από ειδικευμένο Παιδοφθαλμίατρο.

Για το πιστοποιητικό, ο Οφθαλμολογικός Έλεγχος περιλαμβάνει τις ακόλουθες εξετάσεις:
Πλήρες Ιστορικό
Κερατομετρία
Μέτρηση Οπτικής Οξύτητας
Τονομέτρηση
Εξέταση στην Σχισμοειδή Λυχνία
Χρωματική Αντίληψη
Εκτίμηση Στερεοσκοπικής Όρασης (Τρισδιάστατη Όραση)
Ορθοπτική Μελέτη (Στραβισμός & Οφθαλμοκινητικότητα)
Κυκλοπληγία (Λεπτομερής Μελέτη Λανθανόντων Διαθλαστικών Σφαλμάτων)
Μελέτη Βυθού Οφθαλμού

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 21 Ιουνίου στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision προσφέρουν σε 10 από εσάς τη δυνατότητα να κάνετε την προαπαιτούμενη οφθαλμολογική εξέταση του παιδιού σας που πρόκειται να φοιτήσει στο Δημοτικό σχολείο ή το νηπιαγωγείο εντελώς δωρεάν, με δεκτές συμμετοχές ως την Πέμπτη 21 Ιουνίου.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμoύς από το 1 ως το 609 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ευγενία Τασίγκα

2. Γιώτα Καλαντζή

3. Αναστασία Μήτσου

4. Αρχοντία Μηλοπούλου

5. Δέσποινα Μιχάλη

6. Ελένη Παπαδοπούλου

7. Μαρία Βασιλακοπούλου

8. Ζωίτσα Καββαδά

9. Ιωάννα Ξυνοπούλου

10. Όλγα Παγάνη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.