Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 σετ προϊόντων από την σειρά Licatack, για την αντιμετώπιση και πρόληψη από τις ψείρες!

Κερδίστε 10 σετ προϊόντων από την σειρά Licatack, για την αντιμετώπιση και πρόληψη από τις ψείρες!

Το φθινόπωρο έφτασε και μαζί με αυτό έφτασε και η εποχή που ανοίγουν τα σχολεία. Το παιδί σας γυρνώντας από το σχολείο θα σας φέρει πολύτιμες γνώσεις, αλλά….. πολύ πιθανό να φέρει μαζί του και ψείρες! Οι ψείρες δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα σε βρώμικα και καθαρά κεφαλάκια, ενώ προτιμούν τα τελευταία, καθώς εκεί μπορούν να τραφούν πιο εύκολα. Οι ψείρες περπατούν από κεφάλι σε κεφάλι και πολλαπλασιάζονται με πολύ γρήγορους ρυθμούς, ενώ τρέφονται ρουφώντας αίμα από το τριχωτό της κεφαλής.

To infokids διεξάγει διαγωνισμό και χαρίζει κατόπιν κληρώσεως σε 10 τυχερούς αναγνώστες από ένα σετ προϊόντων από την σειρά Licatack, για την αντιμετώπιση και πρόληψη από τις ψείρες! Το σετ αποτελείται από ένα Licatack Shampoo 10’ και ένα Licatack Prevent Spray.


Ας γνωρίσουμε το σετ προϊόντων
:

Το Licatack, είναι η λύση που ζητάτε για την αποτελεσματική, ασφαλή και γρήγορη αντιμετώπιση των ψειρών. Το Licatack Shampoo 10’ είναι ένας μοναδικός συνδυασμός μαλακού σαμπουάν μαζί με πατενταρισμένο εκχύλισμα από γκρέιπφρουτ, που εξοντώνει τις ψείρες της κεφαλής προκαλώντας τους ασφυξία. Είναι βασισμένο σε έναν αποδεδειγμένο μηχανικό τρόπο δράσης ο οποίος αποτελεσματικά εξοντώνει τις ψείρες και τις κόνιδες. Το εκχύλισμα από γκρέιπφρουτ διεισδύει στο αναπνευστικό σύστημα της ψείρας και τη σκοτώνει δια της ασφυξίας, χωρίς η ψείρα να μπορεί να αναπτύξει αντοχή στο προϊόν. Είναι πολύ εύκολο στη χρήση και χρειάζεται μόνο 10 λεπτά για κάθε θεραπεία. Χρησιμοποιείται όπως ένα κανονικό σαμπουάν. Η σειρά Licatack συμπληρώνεται από το Licatack Prevent Spray, το οποίο δρα προληπτικά και εξασφαλίζει ότι το παιδί σας δεν θα κολλήσει ψείρες για 7 ολόκληρες ώρες – όσο δηλαδή διαρκούν οι δραστηριότητες του εκτός σπιτιού -με μία μόνο εφαρμογή! Μπορεί να χρησιμοποιηθεί περισσότερες από μία φορές την ημέρα και δεν χρειάζεται ξέβγαλμα. Η σύνθεσή του είναι βασισμένη σε εκχύλισμα από ευκάλυπτο και λυγαριά, ενώ δρα επίσης με μηχανικό τρόπο κάνοντας το κεφαλάκι του παιδιού σας «αόρατο» στις ψείρες, οι οποίες δεν μπορούν να το εντοπίσουν και άρα να το «προσβάλλουν». Χρησιμοποιήστε το όσες φορές χρειάζεται, τόσο στο παιδί σας όσο και σε ολόκληρη την οικογένεια, κατά τη περίοδο «υψηλού κινδύνου». Τα προϊόντα της σειράς Licatack έχουν ελεγχθεί με δερματολογικούς ελέγχους και είναι ασφαλή.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.licatack.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 13 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • To infokids διεξάγει διαγωνισμό και χαρίζει κατόπιν κληρώσεως σε 10 τυχερούς αναγνώστες από ένα σετ προϊόντων από την σειρά Licatack, για την αντιμετώπιση και πρόληψη από τις ψείρες! Το σετ αποτελείται από ένα Licatack Shampoo 10’ και ένα Licatack Prevent Spray
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει το νικητή. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdise-to.gr/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.043(όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Χαρίκλεια Κυργιάκου

2. Αντωνία Καναβου

3. Μανώλης Βαρδάκης

4. Αναστασία Καράνου

5. Βασιλική Νίκια

6. Σταυρούλα Κλώτσα

7. Δέσποινα Ματσκάνη

8. Νικόλαος Μανιάτης

9. Ιωάννα Σωτηροπούλου

10. Θεοδώρα Τσιαρνιλιώτη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.