Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 Kidom Family Pass για 2 παιδιά το καθένα!

Κερδίστε 10 Kidom Family Pass για 2 παιδιά το καθένα!

Το infokids και το Allou! Fun Park διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από ένα Kidom Family Pass των δύο παιδιών έκαστο.

Λίγα λόγια για το δώρο:

Ο παραμυθένιος κόσμος του Kidom, στο Allou! Fun Park ο αγαπημένος προορισμός για τις οικογένειες με μικρά παιδιά παρουσιάζει το Kidom Family Pass. Ένα pass ειδικά σχεδιασμένο για οικογένειες για να προσφέρει περισσότερο παιχνίδι στο Kidom σε ακόμα χαμηλότερη τιμή! Το Kidom Family Pass απευθύνεται σε οικογένειες με 2, 3 ή 4 παιδιά και στοιχίζει αντίστοιχα €25, €35 και €45. Τα παιδιά αλλά και οι γονείς συνοδοί μπορούν να παίξουν απεριόριστα στα παιχνίδια του Kidom, όπως το πιο όμορφο και ονειρεμένο CAROUSEL της Αθήνας, τα ιπτάμενα ελεφαντάκια του BONGO, το πιο τρελό τραινάκι ΜΙΝΙ BIG APPLE, τον ψηλότερο πύργο το YOUPI TOWER, τα happy τρενάκια όπως το CONVOY και το TOTO EXPRESS, και τις ΦΟΥΣΚΕΣ μια ολόκληρη περιοχή με τεράστια φουσκωτά παιχνίδια.
Το Kidom Family Pass μπορεί να συνοδευτεί και με λαχταριστό γεύμα από cheeseburger ή κοτομπουκιές με πατάτες και αναψυκτικό μόνο με € 4 επιπλέον ανά παιδί.

Kidom στο Allou! Fun Park,
Κηφισού & Πέτρου Ράλλη, Αγ.Ι.Ρέντης, Τηλ.: 210-4256999
Ώρες λειτουργίας:
Δευτέρα- Παρασκευή: 17.00-23.00
Σάβ/κο & Αργίες: 10.00-23.00

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 29 Ιουνίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids και το Allou! Fun Park διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να κερδίσουν από ένα Kidom Family Pass των δύο παιδιών έκαστο, συνολικής αξίας 250€<
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμoύς από το 1 ως το 1.834 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ζαφειρία Χατζηπέρη

2. Αντωνία Παπάρα

3. Εύη Βλάχου

4. Ιωάννα Ξυνοπούλου

5. Βικτώρια Γκερμότση

6. Αθανασιος Φιλιππίδης

7. Χριστιάννα Τσομίδου

8. Σωτηρία Φώτη

9. Μαρία Ρήγα

10. Ιωάννης Τσιαμούρας

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.