Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 10 αναμνηστικά T-Shirts της κινηματογραφικής ταινίας "21 Jump Street"

Κερδίστε 10 αναμνηστικά T-Shirts της κινηματογραφικής ταινίας "21 Jump Street"

Το infokids σε συνεργασία με την Feelgoodentertainment διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αναμνηστικό T-shirt της κινηματογραφικής ταινίας "21 Jump Street" που αναμένεται να βγει στην μεγάλη οθόνη την 1η Μαΐου.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Schmidt (Jonah Hill) και ο Jenko (Channing Tatum), δύο παλιοί συμμαθητές που δεν είχαν και την καλύτερη σχέση στο σχολείο, ξανασυναντιούνται στη Σχολή για αστυνομικούς και αναθεωρούν. Δεν είναι βέβαια και οι ικανότεροι αστυνομικοί, αλλά τους δίνεται μια ευκαιρία να αλλάξουν τα πράγματα, όταν γίνονται μέλη της μυστικής ομάδας αστυνομικών όπου εδρεύει στη Jump Street και διευθύνεται από τον Captain Dickson. Για την πρώτη τους μυστική αποστολή θα χρειαστεί να ανταλλάξουν τα όπλα τους με σχολικές τσάντες και να επιστρέψουν στα θρανία για να εξιχνιάσουν μια υπόθεση ναρκωτικών. Πολύ γρήγορα θα ανακαλύψουν ότι τα πράγματα στη σύγχρονη εφηβική πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετικά. Τώρα οι δυο φίλοι πρέπει να ξεχάσουν αυτά που ήξεραν για το σεξ, την μουσική που είναι της μόδας και γενικά τα πάντα. Κυρίως όμως καλούνται να λύσουν τώρα όλα αυτά που τους ταλαιπώρησαν στην εφηβεία τους.

Μια αγαπημένη τηλεοπτική σειρά της δεκαετίας του ‘80, το «21 Jump Street» με πρωταγωνιστή τότε τον Τζόνι Ντεπ, μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από την 1η Μαΐου.Με βασική ιδέα αστυνομικούς που μικροδείχνουν, η σειρά παρακολουθούσε τους δύο πρωταγωνιστές που υποδύονταν τους μαθητές σε διάφορα λύκεια και αναλάμβαναν μυστικές αποστολές. Με πρωταγωνιστικό ένα φαινομενικά αταίριαστο δίδυμο, τον Jonah Hill (υποψήφιο για Όσκαρ στο Moneyball) και τον Channing Tatum στον πρώτο του κωμικό ρόλο, το 21 Jump Street είναι μια προκλητική και ατακαδόρικη κωμωδία δράσης που ξεσαλώνει μέχρι τέλους.

Συντελεστές

Σκηνοθεσία
Phil Lord, Christopher Miller

Σενάριο
Michael Bacall, Jonah Hill

Παίζουν
Jonah Hill, Channing Tatum, Brie Larson, Dave Franco, Rob Riggle, Ice Cube,

Φωτογραφία
Barry Peterson csc

Κοστούμια
Leah Katznelson

Mουσική
Mark Mothersbaugh

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 4 Μαίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 10 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με την Feelgoodentertainment διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 10 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αναμνηστικό T-shirt της κινηματογραφικής ταινίας "21 Jump Street" που αναμένεται να βγει στην μεγάλη οθόνη την 1η Μαΐου
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 10 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 928 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 10 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Μαρία Λίτσα

2. Αντώνιος Αμεραλής

3. Κατερίνα Σταυρίδη

4. Παναγιώτης Καλουδάκης

5. Έλλη Πετσανίδου

6. Παναγιώτης Νικολόπουλος

7. Χρήστος Θεοδώρου

8. Αργύρης Μαργαρώνης

9. Αθηνά Λάβδα

10. Νικόλ Μελετοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.