Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 12 αντίτυπα του βιβλίου "Παραμυθομαγειρική" της Κάρμεν Ρουγγέρη από τις εκδόσεις Ψύχαλος

Κερδίστε 12 αντίτυπα του βιβλίου "Παραμυθομαγειρική" της Κάρμεν Ρουγγέρη από τις εκδόσεις Ψύχαλος

To infokids και οι εκδόσεις Ψύχαλος διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 12 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο της σειράς βιβλίων "Παραμυθομαγειρική" της αγαπημένης συγγραφέως Κάρμεν Ρουγγέρης. Ειδικότερα, 3 αναγνώστες θα κερδίσουν το βιβλίο "Παραμυθομαγειρική- Τα δυνατά", 3 θα κερδίσουν το βιβλίο "Παραμυθομαγειρική- Τα αγαπημένα", 3 θα κερδίσουν το βιβλίο "Παραμυθομαγειρική- Τα πράσινα" και 3 το βιβλίο "Παραμυθομαγειρική- Τα παρεξηγημένα".

Λίγα λόγια για τα βιβλία:

Αν προσθέσεις 1 κιλό εμπνευσμένα παραμύθια, 500γρ. μοναδικές συνταγές μαγειρικής, 2 κουταλιές του γλυκού τρυφερή εικονογράφηση και πολλά κιλά παιδικής φαντασίας θα έχεις στο τέλος το καλύτερο μείγμα για την πιο επιτυχημένη «Παραμυθομαγειρική».

Συγγραφέας: Κάρμεν Ρουγγέρη
Σελίδες: 48
Εκδόσεις: Ψύχαλου
ISBN: 978-960-8455-60-3
Τιμή: 14:00

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 3 Μαίου στις 13.00 π.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 12 τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • To infokids και οι εκδόσεις Ψύχαλος διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 12 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από ένα αντίτυπο της σειράς βιβλίων "Παραμυθομαγειρική" της αγαπημένης συγγραφέως Κάρμεν Ρουγγέρης. Ειδικότερα, 3 αναγνώστες θα κερδίσουν το βιβλίο "Παραμυθομαγειρική- Τα δυνατά", 3 θα κερδίσουν το βιβλίο "Παραμυθομαγειρική- Τα αγαπημένα", 3 θα κερδίσουν το βιβλίο "Παραμυθομαγειρική- Τα πράσινα" και 3 το βιβλίο "Παραμυθομαγειρική- Τα παρεξηγημένα"
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 12 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 12 αριθμούς από το 1 ως το 1. 529 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 12 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

"Παραμυθομαγειρική- Τα δυνατά"

1. Κυριακή Τσολακίδου

2. Πηνελόπη Μακροδημήτρη

3. Αναστασία Κιτσοπούλου

"Παραμυθομαγειρική- Τα αγαπημένα"

4. Χαρίκλεια Προδρομίδου

5. Μαρία Διβριτσιώτη

6. Σαββίνα Χαλκίδη

«Παραμυθομαγειρική- Τα πράσινα»

7. Γεωργία Πριάβαλη

8. Ασημίνα Κουτρούλα

9. Βάσια Δουμτσοπούλου

«Παραμυθομαγειρική- Τα παρεξηγημένα»

10. Γιώργος Κλωνάρης

11. Ρένα Καρτσαφλέκη

12. Δήμητρα Φωτοπούλου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.