Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 12 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό μιούζικαλ «Της Φύσης Μυστικό»

Κερδίστε 12 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό μιούζικαλ «Της Φύσης Μυστικό»

Της φύσης μυστικόΤο infokids.gr και η καλλιτεχνική εταιρεία «Παρών» σας δίνουν τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε διαγωνισμό και να κερδίσετε 12 διπλές προσκλήσεις για το παιδικό μιούζικαλ «Της Φύσης Μυστικό» την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2010 στις 11.30 π.μ. Σπεύστε λοιπόν να συμπληρώσετε το ονοματεπώνυμό σας στη φόρμα που ακολουθεί για να μπείτε στην κλήρωση. Μια συναρπαστική παράσταση σας περιμένει, έτσι, για να καλωσορίσουμε τη νέα χρονιά.

Με λίγα λόγια η υπόθεση…
Ελάτε να παρακολουθήσουμε ένα μοναδικό υπερθέαμα πολυμέσων, γεμάτο μουσική, τραγούδια, γέλιο, χορό, προβολές, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα παρουσιάζει ηθοποιούς και κινούμενα σχέδια επί σκηνής σε παράλληλη δράση και διάλογο μεταξύ τους.
Δυο αδέρφια, λοιπόν, ο Αχνούλης και η Αχνούλα, μετατρέπονται σε «μαχητές» της φύσης στην προσπάθειά τους να αποκαταστήσουν την ισορροπία του περιβάλλοντος. Κινούμενα σχέδια που κατασκευάστηκαν αποκλειστικά γι’ αυτή τη multimedia παράσταση. Ένα μιούζικαλ που κατόρθωσε να παντρέψει τα δομικά στοιχεία της παραδοσιακής μυθοπλασίας, με τον τρόπο ζωής των σημερινών παιδιών. Ένα πολυθέαμα, μια οικολογική περιπέτεια, με σημαντικά μηνύματα και αξίες για κάθε θεατή και κυρίως για το παιδί, όπως η αγάπη στη φύση, το δίκαιο, η φιλία, η ομαδικότητα, η δύναμη της συγχώρεσης, η πίστη στη δεύτερη ευκαιρία κ.ά.
Ελάτε να ταξιδέψουμε μαζί στη μαγεία της Αχνοχώρας, να αγωνιστούμε μαζί με τον Αχνούλη και την Αχνούλα για να σώσουμε τη φύση και να ζήσουμε για λίγο σε ένα κόσμο που κυριαρχεί η φαντασία, η μαγεία και τα αγνά ιδανικά.

Info
ALTERA PARS (Μεγ. Αλεξάνδρου 123, Μεταξουργείο – πλησίον ΜΕΤΡΟ στάση Κεραμεικός)
Τηλ. Θεάτρου 2130410720 (αστική χρέωση) και 2103410011

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 12 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την καλλιτεχνική εταιρεία «Παρών» διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 12 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 29 Δεκεμβρίου έως και την Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου (12:00 μ.μ).
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 15 αριθμούς της επιλογής του - 12 νικητές και 3 αναπληρωματικοί) θα επιλέξει τους 12 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.
  • Διευκρινίζουμε ότι οι προσκλήσεις που θα κερδίσουν οι νικητές ισχύουν μόνο για την παράσταση της Κυριακής 3 Ιανουαρίου 2010 στις 11.30 π.μ.

===============================================================

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά: Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 15 αριθμούς (χρειάζονται και τρεις αναπληρωματικοί) από το 1 ως το 63 (όσες και οι συμμετοχές) θα έχει επιλέξει στην ουσία και τους δώδεκα νικητές.
Φυσικά δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία της κλήρωσης, εφόσον έχει λάβει μέρος.
Έτοιμοι… φύγαμε!
Και καλή επιτυχία!

===============================================================

Αγαπητοί Φίλοι, η κλήρωση έχει ολοκληρωθεί.

Οι νικητές του διαγωνισμού είναι:
1) Παναγιώτης Βελεντζάς
2) Βίκυ Εσαπαλόγλου
3) Χρήστος Παπαδάκος
4) Ρενάτα Παπαδάκου
5) Χριστίνα Βερβενιώτη
6) Έλενα Προκάκη
7) Δημήτρης Ζώνιος
8) Σπύρος Γαλιατσάτος
9) Δημήτριος Γκόγκος
10) Ευάγγελος Χαραλαμπόπουλος
11) Σοφία Μάλλη
12) Στέλλα Μπολαράκη

Αναπληρωματικοί είναι:
1) Γιώργος Μπασαδήμας
2) Διονύσης Σκουρλής
3) Κώστας Τακούλης

Σύντομα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο παραλαβής του δώρου σας.
Με Εκτίμηση,
Infokids.gr Team

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.