Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας Winnie the Pooh (17/4)

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για την avant premiere της ταινίας Winnie the Pooh (17/4)

Το infokids.gr και η Feelgood Entertainment διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 15 τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πρώτοι, σε avant premiere, την καινούργια ταινία με τον αγαπημένο τους αρκούδο Winnie the Pooh. Η πρώτη προβολή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 17 Απριλίου, στον κινηματογράφο ΝΑΝΑ Cinemax 3D 2, Λεωφ. Βουλιαγμένης 179 Δάφνη, τηλ. 210 - 9703158 210 - 9706865, στις 12.30 το μεσημέρι. Εσείς δεν έχετε παρά να συμπληρώσετε τη φόρμα συμμετοχής και να μπείτε στην κλήρωση. Καλή επιτυχία.

Λίγα λόγια για την ταινία

Η Walt Disney Animation Studios επιστρέφει στο Δάσος των Γαλάζιων Ονείρων και φέρνει και πάλι στη μεγάλη οθόνη τους αγαπημένους ήρωες των παιδιών. Τον Γουίνι το αρκουδάκι, τον Τίγρη, το Λαγό, το Γουρουνάκι, την Κουκουβάγια, τον Γκαρή το γαϊδαράκο, τον Ρω το καγκουρό μαζί με τη μαμά του την Κάνγκου και φυσικά τον αγαπημένο τους φίλο Κρίστοφερ Ρόμπιν, το πανέξυπνο αγόρι που ζει μαζί τους στο δάσος.

Οι αγαπημένοι μας ήρωες δεν έχουν χάσει ούτε μια στάλα από τη χάρη, την ευστροφία, αλλά και την παιχνιδιάρικη διάθεση που ανέκαθεν τους διέκρινε. Χαρακτηριστικά, τα οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή τους κατέστησαν μια από τις δημοφιλέστερες και πλέον κεφάτες συντροφιές για παιδιά… κάθε ηλικίας!

21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥΣ

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 15 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και η Feelgood Entertainment διοργανώνουν διαγωνισμό και προσφέρουν σε 15 τυχερούς αναγνώστες τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν πρώτοι, σε avant premiere, την καινούργια ταινία με τον αγαπημένο τους αρκούδο Winnie the Pooh., με δεκτές συμμετοχές από την Δευτέρα 11 Απριλίου έως και την Παρασκευή 15 Απριλίου, στις 12.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 15 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 15 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 15 αριθμούς από το 1 ως το 1005 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 15 νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Αντώνης Σαραντάκης

2. Δέσποινα Μπουλουγούρη

3. Ευγενία Κούγια

4. Πολυτίμη Φράγγου

5. Άρτεμις Ιατρού

6. Δέσποινα Σούτζη

7. Ελισάβετ Σαλαμάρα

8. Άλκηστις Μαρία Μπαταγιάννη

9. Γιώργος Παπακώστας

10. Άρτεμις Τσιγκλέα

11. Χριστίνα Παπακώστα

12. Γιώργος Φούλης

13. Φωτεινή Ραμάκου

14. Θοδωρής Τσαμαδιάς

15. Παναγιώτης Βελεντζάς

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.