Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στο 3ο Agro Quality Festival στο ΣΕΦ (22, 23 &24/6)

Κερδίστε 15 διπλές προσκλήσεις για δωρεάν είσοδο στο 3ο Agro Quality Festival στο ΣΕΦ (22, 23 &24/6)

Το infokids δίνει την δυνατότητα σε 15 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να επισκεφθούν το 3ο Agro Quality Festival που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.)- και πιο συγκεκριμένα στην Υπαίθρια Οδό όπου θα «Κερνούν Ελλάδα» από τις 22 έως 24 Ιουνίου. Ειδικότερα, 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 22 Ιουνίου, 5 για το Σάββατο 23 Ιουνίου και 5 για την Κυριακή 24 Ιουνίου.

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ:

Ένα τριήμερο γεμάτο από εικόνες της ελληνικής υπαίθρου, υποδέχεται το κοινό στο γνώριμο εκθεσιακό χώρο στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Παραγωγοί με τα προϊόντα τους ντύνουν πολύχρωμα τον χώρο, φρεσκοψημένο ψωμί πλημμυρίζει με άρωμα και παιδιά ακολουθώντας τους γονείς τους σε ένα παιχνίδι στο χρόνο μαθαίνουν τα ελληνικά παραδοσιακά παιχνίδια.

Παιδικά Εργαστήρια

Οι μικροί μας φίλοι θα έχουν τη δυνατότητα μόνοι τους πια με «τα χεράκια τους» να φτιάξουν ζυμαράκι και χειροτεχνίες στο χώρο των παιδικών εργαστηρίων…


Παραδοσιακά Παιχνίδια

Ταξιδεύουμε στο χρόνο … παίζουμε και θυμόμαστε παιχνίδια του προηγούμενου αιώνα.
Χώροι ειδικά διαμορφωμένοι θα φιλοξενήσουν παιχνίδια παραδοσιακά απ’ όλη την Ελλάδα.

Καραγκιόζης
Θα φάμε… θα πιούμε και νηστικοί θα κοιμηθούμε!!!
Μία φιγούρα γνωστή σε μικρούς και μεγάλους έρχεται να μας διασκεδάσει με τα καμώματά του.

ΕΙΣΟΔΟΣ 3€, παιδιά έως 12 ετών δωρεάν

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Παρασκευή 22/6: 16:00-22:00
Σάββατο 23/6: 10:00-22:00
Κυριακή 24/6: 10:00-21:00

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 22 Ιουνίου στις 11.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 15 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids δίνει την δυνατότητα σε 15 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να επισκεφθούν το 3ο Agro Quality Festival που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ.)- στην Υπαίθρια Οδό «Κερνάμε Ελλάδα» από τις 22 έως 24 Ιουνίου. Ειδικότερα, 5 τυχεροί θα κερδίσουν από μια διπλή πρόσκληση για την Παρασκευή 22 Ιουνίου, 5 για το Σάββατο 23 Ιουνίου και 5 για την Κυριακή 24 Ιουνίου
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 15 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 15 αριθμoύς από το 1 ως το 1.258 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

Για Παρασκευή 22/6

1. Αναγνώστης Δέλκος

2. Λαμπρινή Καραχούντρη

3. Αντιγόνη Βαγιανού

4. Σπύρος Ζαχαρίας

5. Μάγδα Μαλαφέστα

Για Σάββατο 23/6

6. Αλεξάνδρα Χυτήρογλου

7. Μαρία Δρίνια

8. Σταματίνα Μαντά

9. Χρυσούλα Καραχρήστου

10. Παναγιώτα Λέτσου

Για Κυριακή 24/6

11. Γεωργία Συμινή

12. Λάμπρος Καπετανάκης

13. Αθανάσιος Δημητρίου

14. Ιφιγένεια Σκοτίδα

15. Σοφία Μαράκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.