Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 16 συλλεκτικά δώρα της νέας ταινίας «Barbie Σχολείο για πριγκίπισσες – Barbie Princess Charm School»

Κερδίστε 16 συλλεκτικά δώρα της νέας ταινίας «Barbie Σχολείο για πριγκίπισσες – Barbie Princess Charm School»

Το Infokids.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε τα υπέροχα συλλεκτικά δώρα της νέας ταινίας «BARBIE ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ – «Barbie Princess Charm School».

Συγκεκριμένα, δηλώνοντας μέρος στο Διαγωνισμό μας, διεκδικείτε τα εξής δώρα:

- 3 μπουρνούζια Barbie KENTIA

<- 3 σετ από 1 καπέλο ΠΙΛΟΠΟΙΙΑ ΣΤΑΜΙΩΝ + 1 φουσκωτή μπάλα STAR


- 3 σετ από 1 πετσέτα θαλάσσης ΣΤ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ & ΥΙΟΣ και 1 φουσκωτή μπάλα STAR

- 3 νυχτικά MINERVA

«BARBIE ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ – «Barbie Princess Charm School»

Από 1 Σεπτεμβρίου στους κινηματογράφους.

Η Barbie™ έρχεται για πρώτη φορά στις κινηματογραφικές αίθουσες με μια απίθανη ρομαντική περιπέτεια,πασπαλισμένη με τη μαγική ατμόσφαιρα ενός αυθεντικού παραμυθιού.Μια συναρπαστική ολοκαίνουρια ταινία, στην οποία η αγαπημένη μας Barbie™ ανακαλύπτει πως, ακόμη κι ένα τόσο μοντέρνο κορίτσι όπως εκείνη,δεν μπορεί με τίποτα να αντισταθεί στη λάμψη ενός στέμματος, στολισμένου με δεκάδες πολύχρωμα πετράδια.Και πως ο περιβόητος… «πρίγκιπας του παραμυθιού» μπορεί τελικά να έρθει από εκεί που δεν τον περιμένεις.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου στις 2.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 16 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και η Feelgood Entertainment σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε τα υπέροχα συλλεκτικά δώρα της νέας ταινίας «BARBIE ΣΧΟΛΕΙΟ ΓΙΑ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΕΣ – «Barbie Princess Charm School». Δεκτές συμμετοχές από την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου έως και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 16 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 16 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 16 αριθμούς από το 1 ως το 1.124 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Χαρά Ορφανού
2. Ναταλία Τρογκάνη
3. Ζέτα Νικολέντζου
4. Αθηνά Μονιώδη
5. Ιωάννα Ξυνοπούλου
6. Χαρά Κόσσυφα
7. Μαρία Καρά
8. Αναστασία Εξηνταβελώνη
9. Γεωργία Τσίτσουλα
10. Χρύσα Μαντζαριώτη
11. Δώρα Κανακάρη
12. Σοφία Νικολάκη
13. Ειρήνη Γιαρίμογλου
14. Ματίνα Μπλάτζιου
15. Γιάννης Ζησάκης
16. Ελισάβετ Πρέζα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.