Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος της Αμελή» με τους Ονειροποιούς! (18/3/2012)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος της Αμελή» με τους Ονειροποιούς! (18/3/2012)

Το Infokids.gr σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την υπέροχη παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος της Αμελή» από την αγαπημένη Ομάδα «Ονειροποιοί» που ξέρει να ζωντανεύει τα παραμύθια!

Οι προσκλήσεις αφορούν στην παράσταση της Κυριακής 18/3/2012, στις 12.30, στο Μουσείο Κοσμήματος ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ.

Λίγα λόγια για την παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος της Αμελή»:

Ένα Θεατρικό-Παραμυθό-Παιχνίδι, εμπνευσμένο από τη γνωστή ταινία «Amelie» του Ζαν Πιερ Ζενέ.
Ένα σύγχρονο παραμύθι……. όπου μια φορά και έναν καιρό…

Η Αμελή ένα μοναχικό κορίτσι που μεγαλώνοντας κρατάει το παιδικό της βλέμμα για τη μαγεία της ζωής, αποφασίζει να κάνει μικρά θαύματα στις ζωές των γύρω της καταστρώνοντας μικρά παιχνίδια, …που αλλάζουν τις ζωές μια ολόκληρης γειτονιάς.
Τα παιδιά καλούνται να συμμετέχουν στο μαγικό της κόσμο και να γίνουν μέρος της ιστορίας καθώς και οι φίλοι που θα φέρουν την αλλαγή και στη δική της ζωή!!!

www.oneiropoioi.gr

Μουσείο Κοσμήματος ΗΛΙΑ ΛΑΛΑΟΥΝΗ
Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη 117 42, τηλ. 210-9221044, 210-9227260, 210-9239260, 210-9239709

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 12.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σας προσφέρει 2 διπλές προσκλήσεις για την υπέροχη παράσταση «Ο Μαγικός Κόσμος της Αμελή» από την αγαπημένη Ομάδα «Ονειροποιοί», με δεκτές συμμετοχές μέχρι την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στις 12.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με e-mails. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, jaba, www.tixerakias.com.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 427 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ανδρέας Φούντας

2. Μαριάνθη Ρασπίτσου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.