Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι φίλοι του… Μικρού Πρίγκιπα» με την καλλιτεχνική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΠΟΙΟΙ (30/10)

Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι φίλοι του… Μικρού Πρίγκιπα» με την καλλιτεχνική ομάδα ΟΝΕΙΡΟΠΟΙΟΙ (30/10)

Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κερδίστε 1 από τις 2 διπλές προσκλήσεις για την αγαπημένη θεατρική παράσταση παραμυθο-παιχνίδι «Οι φίλοι του … Μικρού Πρίγκιπα», βασισμένη στο αριστούργημα του Antouan de Saint Exypery «Ο μικρός πρίγκιπας» που θα παρουσιαστεί στο Westin Athens Astir Palace Resort την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 11:30. Η κάθε διπλή πρόσκληση αφορά για 1 γονέα και 1 παιδί.

Λίγα λόγια για την παράσταση:

Τα παιδιά επιβιβάζονται στα χρωματιστά τους οχήματα και το ταξίδι τους στο σύμπαν ξεκινά. Το ένα παιχνίδι φέρνει το άλλο και η ιστορία του μικρού πρίγκιπα ζωντανεύει. Τα παιδιά καλούνται με την ενεργή συμμετοχή τους να συντροφεύσουν το μικρό πρίγκιπα που έφυγε από τον μικρό πλανήτη για να γνωρίσει τον κόσμο και να βρει φίλους. Η μεγάλη περσινή επιτυχία των ΟΝΕΙΡΟΠΟΙΩΝ που συνεχίζεται και φέτος. Οι στόχοι είναι τόσο παιδαγωγικοί όσο και καλλιτεχνικοί. Η ενεργή συμμετοχή των παιδιών με τη μορφή του Θεατρικού Παιχνιδιού, που αποτελεί εμψυχωτική διαδικασία και στηρίζεται στη διάδραση, δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εκφραστούν, να διασκεδάσουν, να μάθουν με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο, οξύνει το κριτικό τους πνεύμα, αφυπνίζει τη φαντασία τους και τα βοηθά να αντιληφθούν τα βαθύτερα μηνύματα και τους συμβολισμούς της ιστορίας. Η εικαστική προσέγγιση που ακολουθεί, δίνει την ευκαιρία στα παιδιά να δράσουν, εκτός από θεατρικά και εικαστικά ώστε να νιώσουν ότι μετείχαν σε ένα καλλιτεχνικό συμβάν χρησιμοποιώντας όλα τα εκφραστικά τους μέσα.

Συντελεστές:

Ερρικα Μακρή – σκηνοθέτης, ηθοποιός,
εμψυχώτρια θεατρικού παιχνιδιού Ελενα Πασχάλη
παιδαγωγός, υπεύθυνη Εικαστικών Αντωνία Καστρινάκη
ηθοποιός Τάσης Χριστογιαννόπουλος –
αφηγητής-μουσική Νίκος Κηπουργός

Διάρκεια: 90’
Πού: The Westin Athens Astir Palace Resort, Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη
Πότε: Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 11:30
Εισιτήρια: 12 ευρώ
Τηλ: 2108901528-2108901795 Υπ.κ.Κ. Παπαδημητρακοπούλου
Απαραίτητη η κράτηση!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Δηλώστε τώρα συμμετοχή και κερδίστε 1 από τις 2 διπλές προσκλήσεις για την αγαπημένη θεατρική παράσταση παραμυθο-παιχνίδι «Οι φίλοι του … Μικρού Πρίγκιπα», βασισμένη στο αριστούργημα του Antouan de Saint Exypery «Ο μικρός πρίγκιπας» που θα παρουσιαστεί στο Westin Athens Astir Palace Resort την Κυριακή 30 Οκτωβρίου στις 11:30. Η κάθε διπλή πρόσκληση αφορά για 1 γονέα και 1 παιδί με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 24 έως και την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου στις 13:00.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/ και jaba.gr

h3>Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 328 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1. Ασπασία Τσοχαντζή

2. Αγγελική Σκαρίμπα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.