Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 μπαλόνια που περιέχουν λούτρινο αρκουδάκι από το ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ Ν. Σμύρνης!

Κερδίστε 2 μπαλόνια που περιέχουν λούτρινο αρκουδάκι από το ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ Ν. Σμύρνης!

Εσείς τι δώρο θα κάνετε στο αγαπημένο σας πρόσωπο την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Το Infokids.gr και το ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο ξεχωριστές συνθέσεις από μπαλόνια σε συνδυασμό με λούτρινο αρκουδάκι.΄Ενα πρωτότυπο δώρο αξίας 30€ έκαστο που θα εντυπωσιάσει το ταίρι σας.

Λίγα λόγια για το ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ-Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ :

Το κατάστημα μας που εδρεύει στην Νέα Σμύρνη είναι κομμάτι της μεγαλύτερης αλυσίδας διακόσμησης με μπαλόνια στη χώρα μας. Σε εμάς θα βρείτε:

-Πρωτότυπες δημιουργίες και συνθέσεις μπαλονιών με θέματα που να ταιριάζουν στην κάθε περίσταση
- Είδη δώρων: λούτρινα, πινιάτες, κουτιά αναμνηστικών μωρού κ.α.
- Είδη party
-Κανονάκια κομφετί
-Καμβάδες & Σουπλά με εκτύπωση φωτογραφίας

Περισσότερα μπορείτε να μάθετε στο: www.mpalonia-neasmyrni.gr

* Η παραλαβή των μπαλονιών θα γίνει από το κατάστημα ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ-Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ

ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ-Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ
Σταδίου 48-52 Νέα Σμύρνη
2109343987

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Infokids.gr και το ΜΠΟΥΚΕΤΟ ΜΠΑΛΟΝΙΑ Ν.ΣΜΥΡΝΗΣ σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε δύο ξεχωριστές συνθέσεις από μπαλόνια σε συνδυασμό με λούτρινο αρκουδάκι. Δεκτές συμμετοχές μέχρι Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 13.00 μ.μ
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:ό
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 785 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γιώργος Χατζηδήμου

2. Αλεξάνδρα Δουβίνωφ

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.