Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 παιδικά ποδήλατα από το Perfectoys.gr, αξίας 139,98€!

Κερδίστε 2 παιδικά ποδήλατα από το Perfectoys.gr, αξίας 139,98€!

Καλοκαίρι, καιρός για βόλτα με τα ποδήλατα! Ποδήλατα που όλα τα παιδιά λατρεύουν, και σχεδόν κάθε χρόνο πρέπει να τους αγοράζουμε καινούργιο…

Με ή χωρίς βοηθητικές ρόδες, με ή χωρίς ταχύτητες, το ποδήλατο είναι παιχνίδι, είναι και γυμναστική!

Κι επειδή εμείς στο Infokids.gr, γνωρίζουμε καλά πόσο δύσκολο είναι για εμάς τους γονείς να αγοράσουμε καινούργιο και καλό παιδικό ποδήλατο, σας εξασφαλίσαμε έναν φανταστικό διαγωνισμό σε συνεργασία με το Perfectoys.gr!

Έναν διαγωνισμό που θα χαρίσει σε 2 τυχερούς από ένα παιδικό ποδήλατο αξίας 69,99€ έκαστο!

Το πρώτο ποδήλατο που προσφέρει το Perfectoys.gr είναι το ΜΟΛΧΟ 12'' ΒΜΧ BOY BLUE με κλασσικό σκελετό, ενισχυμένους βοηθητικούς τροχούς, προστατευτικά σφουγγάρια και ελαστικά 2.125.

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=10970

Το δεύτερο ποδήλατο του διαγωνισμού μας είναι το ΜΟΛΧΟ 12'' ΒΜΧ GIRL RED με κλασσικό σκελετό, ενισχυμένους βοηθητικούς τροχούς, προστατευτικά σφουγγάρια και ελαστικά 2.125.

http://www.perfectoys.gr/showprod.php?id=10967

Στο Perfectoys.gr μπορείτε να βρείτε μια τεράστια ποικιλία παιδικών ποδηλάτων, εξαίρετης πάντα ποιότητας! Για μικρά αλλά και πολύ μεγάλα παιδιά, σε διάφορα μοντέρνα σχέδια, χρώματα και μάρκες.

* Αν οι 2 νικητές επιθυμούν να αποκτήσουν κάποιο άλλο ποδήλατο, μεγαλύτερης αξίας, από αυτό που θα κερδίσουν, μπορούν να το αγοράσουν καταβάλοντας τη διαφορά.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουνίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr και το perfectoys.gr διεξάγουν διαγωνισμό που θα χαρίσει σε 2 τυχερούς από ένα παιδικό ποδήλατο αξίας 69,99€ έκαστο!
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 3.252 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Oι τυχεροί νικητές είναι:

1. Στυλιανή Παπαντωνοπούλου

2. Αναστασία Σταματιάδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.