Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 παιδικά ρολόγια LOONEY TUNES από το E-oro.gr, αξίας €37 το ένα!

Κερδίστε 2 παιδικά ρολόγια LOONEY TUNES από το E-oro.gr, αξίας €37 το ένα!

Το Infokids.gr και το E-oro.gr χαρίζουν σε 2 τυχερούς ένα παιδικό ρολόι LOONEY TUNES! Ένα παιδικό ρολόι για κορίτσια: LOONEY TUNES TWEETY κι ένα για αγόρια: LOONEY TUNES TAZ! Αξίας € 37 το καθένα.

Το ρολόι LOONEY TUNES TWEETY, με φούξια λουράκι, λευκό καντράν με ροζ δείκτες και μηχανισμό Quartz ακριβείας είναι το τέλειο δώρο για τα μοντέρνα κορίτσια! Δείτε αναλυτικά εδώ: http://www.e-oro.gr/index.php?target=products&product_id=44345

Το ρολόι LOONEY TUNES TAZ με μαύρο λουράκι, λευκό καντράν με κόκκινους φωσφορίζοντες δείκτες και μηχανισμό Quartz ακριβείας είναι ιδανικό για κάθε ατίθασο αγοράκι! Δείτε αναλυτικά εδώ: http://www.e-oro.gr/index.php?target=products&product_id=44341

Και τα δύο ρολόγια έχουν εγγύηση 2 ετών από την αντιπροσωπεία.

Περισσότερες πληροφορίες για τα ρολόγια αλλά και πολλά άλλα σχέδια, μπορείτε να δείτε στις σελίδες του www.e-oro.gr.

Λίγα λόγια για την www.e-oro.gr.

Η εταιρία ιδρύθηκε το 1979, με έδρα το Γαλάτσι, από τον Βασίλη Παππά και δραστηριοποιήθηκε αρχικά στο χώρο της χονδρικής και λιανικής πώλησης κοσμημάτων.
Σήμερα διαθέτει δύο σύγχρονα φυσικά καταστήματα στην περιοχή του Γαλατσίου στα οποία, πέρα των κοσμημάτων, φιλοξενεί και πάνω από 40 διαφορετικά fashion brands.
Το ηλεκτρονικό κατάστημα e-oro.gr αποτελεί την φυσική εξέλιξη της εταιρίας και έρχεται να καλύψει τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών για γρήγορες, εύκολες και κυρίως αξιόπιστες αγορές.
30 χρόνια τώρα, πυρήνα της φιλοσοφίας και λειτουργίας της εταιρίας ΠΑΠΠΑΣ αποτελεί η μέγιστη δυνατή ικανοποίηση των αναγκών και των απαιτήσεων των πελατών της. Η ιδανική σχέση τιμής – ποιότητας, η ποικιλία των προϊόντων και η άρτια και γρήγορη εξυπηρέτηση με σεβασμό στην προσωπικότητα του πελάτη αποτελούν την αναγκαία συνθήκη εφαρμογής της φιλοσοφίας αυτής.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι νικητές θα παραλάβουν τα ρολόγια από τα καταστήματα της εταιρίας, μετά από συνεννόηση. Για τους νικητές εκτός Αττικής, θα αποσταλούν ταχυδρομικά με χρέωση του e-oro.gr.

1ο Κατάστημα: Ωρωπού 78, ΓΑΛΑΤΣΙ
2ο Κατάστημα: Ναρκίσου 1, ΓΑΛΑΤΣΙ
Τ.Κ.: 11146
Τηλ: 800 11 29100
Τηλ: 210 2927775
E-mail: info@e-oro.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 27 Ιουνίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το E-oro.gr χαρίζουν σε 2 τυχερούς ένα παιδικό ρολόι LOONEY TUNES! Ένα παιδικό ρολόι για κορίτσια: LOONEY TUNES TWEETY κι ένα για αγόρια: LOONEY TUNES TAZ! Αξίας € 37 το καθένα. Δεκτές συμμετοχές από Δευτέρα 20 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 27 Ιουνίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 1.372 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Μαργαρίτα Γεργαντά

2. Ιωάννης Περβανάς

Παρακαλούνται οι νικητές να επικοινωνήσσουν με τα καταστήματα στα τηλέφωνα: 800 11 29100 ή 210 2927775

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.