Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 παιδικές μπλούζες από το Melinamay.com

Κερδίστε 2 παιδικές μπλούζες από το Melinamay.com

Το Infokids.gr και το πρώτο ελληνικό private inline shop Melinamay.com σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 παιδικές μπλούζες: μία για αγόρι και μία για κορίτσι. Οι μπλούζες διατίθενται μόνο στο νούμερο Medium.

Tο Melinamay.com είναι το πρώτο ελληνικό private inline shop όπου μπορείτε να βρείτε τις πιο αγαπημένες σας μάρκες σε απίστευτες προσφορές: DKNY, Diesel, Bodytalk, Disney, Hello Kitty, Hype…

Και θυμηθείτε, τώρα το Melinamay.com έχει το δικό του outlet! Με απίστευτες εκπτώσεις που φτάνουν έως και 80% και περισσότερα από 2.500 προϊόντα από επώνυμα brands για τη γυναίκα, το παιδί, τον άντρα και το σπίτι.

Ανακαλύψτε τα με ένα απλό κλικ: Melinamay.com.

Σούπερ προσφορά για εσάς, τους αναγνώστες του infokids.gr

Και ειδικά για τους αναγνώστες του Infokids.gr, παρέχετε έκπτωση 10% για την πρώτη αγορά σας από το Melinamay.com. Απλά, στο πρώτο βήμα της παραγγελίας σας, στο «κουτί» που αναγράφεται η ερώτηση: «ΕΧΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟ BONUS;», πληκτρολογήστε τη λέξη: «Infokids» και η έκπτωση θα εμφανιστεί αμέσως.

Σχετικά με τα 2 δώρα του Διαγωνισμού, διατίθενται μόνο στο νούμερο Medium.

Η αποστολή των δώρων θα γίνει δωρεάν από το Melinamay.com.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Δευτέρα 31 Οκτωβρίου στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το πρώτο ελληνικό private inline shop Melinamay.com σας δίνουν τη δυνατότητα να κερδίσετε 2 παιδικές μπλούζες: μία για αγόρι και μία για κορίτσι. Δεκτές συμμετοχές από Παρασκευή 21 έως Δευτέρα 31 Οκτωβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com και jaba.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 2.032 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί μας νικητές είναι:

1. Λία Τσαμασλίδου- μπλούζα για αγόρι

2. Μαίρη Καζαντζή- μπλούζα για κορίτσι

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.