Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 παιδικές χειροποίητες κορνίζες από το Happymoment.gr!

Κερδίστε 2 παιδικές χειροποίητες κορνίζες από το Happymoment.gr!

To infokids και το Happymoment.gr δίνει την δυνατότητα σε 2 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μια παιδική χειροποίητη κορνίζα. Οι νικητές που θα αναδειχθούν κατόπιν κληρώσεως θα θα επικοινωνήσουν με το Happymoment.gr ώστε να ζητήσουν πώς θέλουν την δική τους προσωπική κορνίζα: τι χρώμα, τι διακοσμητικά, τι όνομα να αναγράφει πάνω κλπ ώστε να αποκτήσουν το δικό τους μοναδικό χειροποιήτο δώρο!

Λίγα λόγια για την προσφορά:

Οι παιδικές χειροποίητες κορνίζες του Happymoment.gr είναι ενα πολύ ωραίο δώρο τόσο για εσάς, όσο και για τις φίλες σας! Κάλλιστα θα μπορούσατε να κάνετε δώρο μια παιδική κορνίζα σε βάφτιση ή γενέθλια! Η κορνίζα έχει μέγεθος 25 x 25 cm ή 30 x30 cm και έχει χρώμα άσπρο ή μαύρο. Υπάρχει η δυνατότητα να έχουμε και πλαίσιο σε άλλο χρώμα, ύστερα από συνεννόηση! Το ελάχιστο μέγεθος φωτογραφίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί είναι 12 x 15cm. Στη μεγαλύτερη κορνίζα γίνονται τα σχέδια που συνδυάζουν φωτογραφία με όνομα! Υπολογίστε 4 μέρες χρόνος ετοιμασίας για τις κορνίζες!
Τα διακοσμητικά που μπορούμε να βάλουμε είναι: ανεμόμυλοι, μπαλονάκια(πλαστικά) πολύχρωμα, μπαλονάκια (πλαστικά) καρδούλες, γλειφιτζούρια, αλογάκι μπλε ή άσπρο με γκλιτερ, ροζ κόρωνα με γκλιτερ, πεταλούδα, λουλούδια ή ζωάκια χάρτινα, γατούλα ή αγελαδίτσα από τσόχα, και κουκουβάγιες ή λουλούδια φτιαγμένα με βελονάκι. Κάθε κορνίζα είναι εξατομικευμένη και μοναδική, επομένως τα θέματα και τα χρώματα που χρησιμοποιούμε δεν επαναλαμβάνονται! Έτσι είστε σίγουροι ότι το δικό σας αντικείμενο είναι μοναδικό!

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουνίου, στις 14.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • To infokids και το Happymoment.gr δίνει την δυνατότητα σε 2 τυχερούς αναγνώστες να κερδίσουν από μια παιδική χειροποίητη κορνίζα. Οι νικητές που θα αναδειχθούν κατόπιν κληρώσεως θα θα επικοινωνήσουν με το Happymoment.gr ώστε να ζητήσουν πώς θέλουν την δική τους προσωπική κορνίζα: τι χρώμα, τι διακοσμητικά, τι όνομα να αναγράφει πάνω κλπ ώστε να αποκτήσουν το δικό τους μοναδικό χειροποιήτο δώρο!
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 4 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr, το προσωπικό των εταιρειών David & Friends Hellas και Action Global Communications Hellas, καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμoύς από το 1 ως το 1.967 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ευαγγελία Μπάναλη

2. Ελένη Τσαλουχίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.