Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 παιδικούς καμβάδες "ο Βυθός της θάλασσας" και "Αερόστατα στον ουρανό" του Μπάμπη Κεράνη

Κερδίστε 2 παιδικούς καμβάδες "ο Βυθός της θάλασσας" και "Αερόστατα στον ουρανό" του Μπάμπη Κεράνη

Το infokids.gr και ο ζωγράφος Μπάμπης Κεράνης διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από 1 ζωγραφικό καμβά με καλοκαιρινά σχέδια, για να διακοσμήσουν και να ομορφύνουν το παιδικό δωμάτιο. Ο πρώτος καμβάς έχει ως κεντρικό του θέμα τον "Βυθό της θάλασσας" και ο δεύτερος τα "Αερόστατα στον ουρανό".

Ας γνωρίσουμε τον δημιουργό:

Ο Μπάμπης Κεράνης, τα τελευταία χρόνια, ανακάλυψε το πάθος του για τη ζωγραφική. Εμπνέεται από τον αυθορμητισμό και την αθωότητα των παιδιών, χρησιμοποιώντας τον καμβά ως ένα παιχνίδι χρωμάτων. Χρώματα και εικόνες συνδυάζονται αριστοτεχνικά, προσφέροντας ένα αποτέλεσμα μοναδικό που κερδίζει τις εντυπώσεις και ταξιδεύει τον θεατή στο κόσμο της φαντασίας.
Ο δημιουργός αναλαμβάνει κατά παραγγελία τη διακόσμηση παιδικών δωματίων, τη ζωγραφική σε καμβά και σε πιάτα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να στείλετε e-mail στο: b.keranis@yahoo.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 5 Ιουλίου στις 2.00 μ.μ.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με τον ζωγράφο Μπάμπη Κεράνη διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 τυχεροί θα κερδίσουν από ένα παιδικό καμβά "Ο Βυθός της θάλασσας" και "Αερόσταστα στον ουρανό" με δεκτές συμμετοχές από την Παρασκευή 24 Ιουνίου έως και την Τρίτη 5 Ιουλίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό


Διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό κάνετε Like στη σελίδα μας στο facebook και αφήστε ένα σχόλιο, όπου θα μας λέτε ποιος από τους δύο πίνακες θα ταίριαζε στο δωμάτιο του παιδιού σας.
Από κει και έπειτα, τα 2 σχόλια που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα Likes, θα κερδίσουν τους πίνακες.

Ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας και για τα ομολογουμένως πολλά σχόλια που μας στείλετε για τους καμβάδες του Μπάμπη Κεράνη. Τα σχόλια σας και για τα δύο θέματα ήταν πραγματικά αξιόλογα και πολλά απ' αυτά μας συγκίνησαν αλλά και μας ταξίδεψαν στη παιδική φαντασία. Η διαδικασία της επιλογής των καλύτερων σχολίων μας δυσκόλεψε λόγω του ότι όλα ήταν ξεχωριστά και αποτύπωναν μια διαφορετική οπτική αναφορικά με το εικονιζόμενο θέμα. Οι τυχεροί νικητές είναι οι εξής:

* Φανή Μποτίνη
* Μαρία Rer

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.