Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 πολυτελείς συλλογές «Τρελοβάπορο» από τις παιδικές χορωδίες του Σπύρου Λάμπρου και του Δημήτρη Τυπάλδου

Κερδίστε 2 πολυτελείς συλλογές «Τρελοβάπορο» από τις παιδικές χορωδίες του Σπύρου Λάμπρου και του Δημήτρη Τυπάλδου

Το infokids.gr σε συνεργασία με τον Σπύρο Λάμπρου και την παιδική του χορωδία διοργανώνουν διαγωνισμό και χαρίζουν σε 2 τυχερούς αναγνώστες από 1 συλλογή «Τρελοβάπορο» στην οποία συμμετέχουν δύο από τις καλύτερες ελληνικές παιδικές χορωδίες: αυτές του Σπύρου Λάμπρου και του Δημήτρη Τυπάλδου!

Λίγα λόγια για το δώρο σας
Η κασετίνα περιέχει 3 CD στα οποία τραγουδούν οι παιδικές χορωδίες Δημήτρη Τυπάλδου και Σπύρου Λάμπρου. Πιο αναλυτικά η κασετίνα περιλαμβάνει:
Πρώτο CD: 2 Παιδικές Χορωδίες μαζί
Δεύτερο CD: Παιδική Χορωδία Σπύρου Λάμπρου
Τρίτο CD: Παιδική Χορωδία Δημήτρη Τυπάλδου

Στο 60σέλιδο βιβλιαράκι που συνοδεύει την κασετίνα υπάρχουν οι τίτλοι και οι συντελεστές των τραγουδιών, οι στίχοι, τα ονόματα των παιδιών, η πλήρης δισκογραφία των δύο χορωδιών και πλούσιο φωτογραφικό υλικό.

Λίγα λόγια για την «Παιδική χορωδία» Σπύρου Λάμπρου
*Δημιουργήθηκε το 1995. Αποτελείται από 70 παιδιά ηλικίας 7-17 ετών.
*Έχει πολύ πλούσια δισκογραφική και καλλιτεχνική παρουσία.
*Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά :
Συνθέτες (σε προσωπικούς τους δίσκους): Σταμάτη Σπανουδάκη, Νίκο Ιγνατιάδη, Γιώργο Θεοφάνους, Φοίβο, Δημήτρη Κοντόπουλο, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, Διονύση Τσακνή, Αντώνη Βαρδή.
Καλλιτέχνες (σε προσωπικούς τους δίσκους): Μαρινέλλα, Καίτη Γαρμπή, Νότη Σφακιανάκη, Γιάννη Πουλόπουλο, Στέλιο Ρόκκο, Θάνο Καλλίρη, Νίκο Νομικό, Ηρώ, Goin’Through, Κίτρινα Ποδήλατα, Γρηγόρη Δεσύπρη, Μάκη Τσιγάντε, Αταίριαστοι, Γιώργο Μαργαρίτη, Γιώργο Δήμου (CD που κυκλοφόρησε στην Αυστρία το 2008).
Σε δίσκους της χορωδίας έχουν συμμετάσχει: Δάκης, Κώστας Δόξας, Ειρήνη Μερκούρη, Βλάσσης Μπονάτσος, Νίκος Νομικός, Βασίλης Κωνσταντινίδης (Idols), Tάκης Αντωνιάδης (Sounds) Γιώργος Παπαδόπουλος (Charms), Bιβή Κίτσου, Ευρυδίκη, παιδική χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, οι σοπράνο Μάρα Θρασυβουλίδου και Νίνα Λοτσάρη και ο τενόρος Κωνσταντίνος Παλιατσάρας.
Έχει δισκογραφική συνεργασία με τους μαέστρους: Γιώργο Νιάρχο, Πέτρο Πρόκο
Έχει συμμετοχή σε ταινίες της DISNEY όπως: Ηρακλής, Ταρζάν, Lion King, Μόγλης, το Φελεντάκι, Bamby, το βιβλίο της ζούγκλας Νο 2, Μουλάν 2, Ο αδελφός μου ο αρκούδος Νο2, Μικροί Αϊνστάιν. Επίσης στις ταινίες: Χάρυ Πότερ, Πολικό εξπρές.
*Συμμετέχει σε πολλές ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές διαφημίσεις.
*Σημαντικές είναι οι συμμετοχές σε 22 συναυλίες με το Σταμάτη Σπανουδάκη, σε δύο συναυλίες με το Γιώργο Θεοφάνους και σε δύο με τη Μαρινέλλα.
*Το 2000 συμμετείχε στο musical “Joseph” στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη με 28 παιδιά, για 40 παραστάσεις, ενώ το Μάιο του 2006 σε δυο συναυλίες με τη Μαρινέλλα στο Ηρώδειο για την «ΕΛΠΙΔΑ».
*Έχει κυκλοφορήσει ή συμμετάσχει σε 72 CD.
*Η χορωδία έχει τραγουδήσει στο Ηρώδειο, στο Μέγαρο Μουσικής, στη Λυρική Σκηνή, στο θέατρο Badminton, στο Λυκαβηττό, στο Studio 3 της ΕΡΤ και σε διάφορα θέατρα, γήπεδα και πλατείες.
*Τον Νοέμβριο του 2008 συμμετείχε στη δημιουργία 3 τραγουδιών και αντίστοιχων video clip για την εκπαιδευτική τηλεόραση του υπουργείου Παιδείας με θέμα το περιβάλλον. Στις 22 Νοεμβρίου 2008 τραγούδησε με την Ευριδίκη το τραγούδι του τελικού της Junior Eurovision-Εurope στη Λεμεσό της Κύπρου.
*Συνεργάζεται με τους εκδοτικούς οίκους: ΑΓΚΥΡΑ, ΝΤΟ ΡΕ ΜΙ, Μελωδία και με τις πιο πολλές δισκογραφικές εταιρείες.
*Συνεχίζει με μια σειρά από CD για παιδιά με τις εκδόσεις Μικρή πολιτεία.

Λίγα λόγια για τον Σπύρο Λάμπρου
Ο Σπύρος Λάμπρου γεννήθηκε στην Αθήνα στις 6/11/1965, είναι εγγονός του μουσουργού Σπύρου Καψάσκη και γιος της μουσικοπαιδαγωγού Αγγελικής Καψάσκη. Έχει σπουδάσει Ανώτερα θεωρητικά, φλάουτο, σαξόφωνο, χορωδία στο Εθνικό Ωδείο και στο Ωδείο Αθηνών.
Είναι πτυχιούχος του τμήματος Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Πανεπιστημίου (ΤΕΦΑΑ) Αθηνών και καθηγητής μουσικής στο 3ο Γυμνάσιο Βριλησσίων.

*Ενημερωθείτε για την δισκογραφία της Παιδικής Χορωδίας Σπύρου Λάμπρου από την ιστοσελίδα http://www.mikripolitia.gr και της Παιδικής Χορωδίας Δημήτρη Τυπάλδου από την ιστοσελίδα http://www.dimitristypaldos.gr

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο  και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, στις 14.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τον Σπύρο Λάμπρου και τηνΠαιδική Χορωδία του, διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 2 νικητές θα κερδίσουν από 1 συλλογή "Τρελοβάπορο" με δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 24 Ιανουαρίου έως και την Δευτέρα 31 Ιανουαρίου, στις 14.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 585 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 2 νικητές.

Ο διαγωνισμός έχει λήξει! Ας δούμε ποιοι είναι οι τυχεροί νικητές:
1. Γρηγόρης Κοκόλης
2. Σταματίνα Μαντά

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.