Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 προϊόντα της La Roche -Posay για την Ημέρα της Γυναίκας!

Κερδίστε 2 προϊόντα της La Roche -Posay για την Ημέρα της Γυναίκας!

Το infokids θέλοντας να δείξει την αγάπη του στις ανάγνωστριές του, για την Ημέρα της Γυναίκας, χαρίζει σε μια τυχερή αναγνώστρια δύο προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας προσφορά της La Roche -Posay. Ειδικότερα, η τυχερή θα αποκτήσει κατόπιν κλήρωσης το Thermal Spring Waterby, καταπραϋντικό και μαλακτικό ιαματικό νερό και την αντιρυτιδική κρέμα της σειράς Subtiane [+].

Ας γνωρίσουμε τα δώρα:

Αντιρυτιδική κρέμα της σειράς Substiane [+]

Η La Roche-Posay, η μάρκα που συστήνουν πάνω από 25.000 δερματολόγοι λανσάροντας τη νέα σειρά Substiane [+] καινοτομεί στην ώριμη επιδερμίδα ενισχύοντας την αντιγηραντική φροντίδα. Η σύνθεσή της με PRO-XYLANEΤΜ εμπλουτίζεται με ένα αποκλειστικό δραστικό συστατικό που ενεργοποιεί τα κύτταρα στήριξης και “αντιστρέφει” τη διαδικασία γήρανσης: το LINACTYL. Χάρη λοιπόν στη νέα σύνθεσή της, η SUBSTIANE [+] προσφέρει αντιγηραντική φροντίδα αναδόμησης σε βάθος, ενεργοποιεί την ανασύσταση της θεμελιώδους ουσίας και συμβάλει στη διαρκή αποκατάσταση της στήριξης και της άνεσης της επιδερμίδας.

Thermal Spring Waterby

Το καταπραϋντικό και μαλακτικό ιαματικό νερό καταπραΰνει την ευαίσθητη επιδερμίδα που ερεθίζεται από εξωτερικούς παράγοντες (ήλιος, δερματολογικές αγωγές κ.ά.) και συμβάλλει στην πρόληψη της γήρανσης. Ο μοναδικός συνδυασμός μεταλλικών στοιχείων και ιχνοστοιχείων, όπως το σελήνιο, χαρίζει στο ιαματικό νερό της La Roche-Posay επιστημονικά αποδεδειγμένες καταπραϋντικές, μαλακτικές και αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αυστηροί κανόνες σύνθεσης για ελαχιστοποίηση του κινδύνου δυσανεξίας. Κατάλληλο για ενήλικές και βρέφη. Τα μικροσταγονίδια εισχωρούν ση επιδερμίδα αμέσως, καταπραΰνοντάς την αμέσως. Ψεκάστε και αφήστε 2-3 λεπτά να εισχωρήσει στην επιδερμίδα. Κατόπιν, στεγνώστε απαλά το πλεόνασμα. Κλινικά αποδεδειγμένες καταπραϋντικές και μη ερεθιστικές ιδιότητες. Με την εγγύηση του πρώτου ευρωπαϊκού ιαματικού κέντρου ειδικά αφιερωμένου στη δερματολογία.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 8 Μαρτίου στις 13.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τον τυχερό.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids θέλοντας να δείξει την αγάπη του στις ανάγνωστριές του, για την Ημέρα της Γυναίκας, χαρίζει σε μια τυχερή αναγνώστρια δύο προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας προσφορά της La Roche -Posay. Ειδικότερα, η τυχερή θα αποκτήσει κατόπιν κλήρωσης το Thermal Spring Waterby, καταπραϋντικό και μαλακτικό ιαματικό νερό και την αντιρυτιδική κρέμα της σειράς Subtiane
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 1 αριθμό της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr, nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com, jaba.gr, www.tixerakias.com

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 1 αριθμό από το 1 ως το 1.012 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τoν τυχερό νικητή.

Η τυχερή νικήτρια είναι:

Κατερίνα Γιογάκη

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.