Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 2 χειροποίητες λαμπάδες από το nana-bastacreations.blogspot.com

Κερδίστε 2 χειροποίητες λαμπάδες από το nana-bastacreations.blogspot.com

Το Infokids.gr και το nana-bastacreations.blogspot.com χαρίζουν σε 2 τυχερούς, μια πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα.

Λίγα λόγια για το nana-bastacreations.blogspot.com από τη δημιουργό:
"Γεια σας, ονομάζομαι Νανά Μπάστα και λατρεύω να διακοσμώ αντικείμενα με χαρούμενα χρώματα και συνδυασμούς, αντικείμενα που να φτιάχνουν τη διάθεση όσων τα αποκτούν! Αλλωστε ο Χειμώνας με τη μουντάδα του πέρασε, είμαστε ήδη στην Ανοιξη και πλησιάζει και καλοκαίρι, μην το ξεχνάτε... Μαζί με την Ανοιξη έρχεται και η μεγαλύτερη γιορτή τής Αγάπης, το Πάσχα. Αν και είμαστε όλοι στριμωγμένοι οικονομικά, δεν μπορούμε να στερήσουμε από τα βαφτιστήρια μας και τους πολύ κοντινούς μας ανθρώπους τα πατροπαράδοτα δώρα... όπως τις λαμπάδες της Ανάστασης!
Στο blog μου nana-bastacreations.blogspot.com θα βρείτε να διαλέξετε πασχαλινές λαμπάδες φτιαγμένες με αγάπη και μεράκι, λαμπάδες μοναδικές και οικονομικές, που απευθύνονται σε ανθρώπους ρομαντικούς και όχι μόνο, για δώρο στο βαφτιστήρι σας, αλλά και για εσάς τους ίδιους..."

nana-bastacreations.blogspot.com
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6944-901193.

Τα έξοδα μεταφοράς επιβαρύνουν τους νικητές. Οι νικητές θα επικοινωνήσουν με τη δημιουργό για το ποιά λαμπάδα επιθυμούν.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 2 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το nana-bastacreations.blogspot.com χαρίζουν σε 2 τυχερούς, μια πασχαλινή χειροποίητη λαμπάδα., με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 12 Απριλίου έως και τη Μ. Τρίτη 19 Απριλίου, στις 2.00 μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 2 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 2 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 2 αριθμούς από το 1 ως το 1.487 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1.Βιργινία Μέρμηγκα

2.Νάντια Ζήρου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.