Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Κοκκινοσκουφίτσα 2: Σκουφίτσα Εναντίον Κακών" στο Σινέ Παράδεισο (27/6)

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Κοκκινοσκουφίτσα 2: Σκουφίτσα Εναντίον Κακών" στο Σινέ Παράδεισο (27/6)

Το infokids σε συνεργασία με το Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 20 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Κοκκινοσκουφίτσα 2: Σκουφίτσα Εναντίον Κακών" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 20:15.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Η μικρή Κόκκινη γίνεται μέλος μιας μυστικής ομάδας, των λεγόμενων Sisters of the Hood. Αφού ολοκληρώσει την εκπαίδευσή της, αναλαμβάνει την πρώτη της αποστολή υπό την καθοδήγηση του Νίκι Φλίπερς: πρέπει να διαλευκάνει την εξαφάνιση των Χάνσελ και Γκρέτελ. Στο πλευρό της βρίσκεται ο ατρόμητος δημοσιογράφος… Κακός Λύκος.

Σκηνοθεσία: Μάικ Ντίσα

Πρωταγωνιστούν:Τζόαν Κούσακ, Μπιλ Χάντερ, Χέιντεν Πενετιέρ, Έιμυ Πόελερ, Ντέιβιντ Όγκντεν Στάιερς, Αντυ Ντικ, Πάτρικ Γουόμπαρτον, Κόρυ Εντουάρντς, Μάρτιν Σόρτ, Μπραντ Γκάρετ

Διάρκεια: 86

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 12.30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 20 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Κοκκινοσκουφίτσα 2: Σκουφίτσα Εναντίον Κακών" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 20:15
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμoύς από το 1 ως το 374 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Κρίνα Φίλη

2. Στέλλα Μαλεφάκη

3. Μενέλαος Περδίκης

4. Κων/να Βότση

5. Άννα Μαραγκάκη

6. Αγγελική Λιάγκου

7. Αθανασία Κουγιουμτζίδη

8. Χριστόδουλος Παπαθανασίου

9. Ευγενία Τσόρου

10. Θεώνη Βουμβουράκη

11. Κομνηνός Κούρος

12. Θοδωρής Κλεφτογιάννης

13. Δήμητρα Ρασπίτσου

14. Βασίλης Στουγιάννος

15. Δημήτρης Σταυρόπουλος

16. Ιωάννης Πλουμπής

17. Παναγιώτα Γαλανού

18. Άσπα Αλεξάνδρα

19. Νικόλας Καρφής

20. Μαρία Ιωσηφίδου

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.