Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Οι περιπέτειες του Σάμυ" στο Σινέ Παράδεισο (27/6)

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Οι περιπέτειες του Σάμυ" στο Σινέ Παράδεισο (27/6)

Το infokids σε συνεργασία με το Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 20 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Οι περιπέτειες του Σάμυ" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 18:30.

Λίγα λόγια για την ταινία:

Ο Σάμι εκκολάπτεται το έτος 1959, σε μια έρημη παραλία και προσπαθεί να σκαρφαλώσει έξω από την τρύπα του. Συλλαμβάνεται από γλάρους, πολεμά για την ζωή του και καταφέρνει να δραπετεύσει και να συναντήσει τον έρωτα της ζωής του στο πρόσωπο της Σέλι. Μετά από περιπετειώδη περιπλάνηση καταλήγει στον ανοιχτό ωκεανό, αλλά χάνει την φίλη του. Στην συνέχεια γνωρίζει τον Ρόι που του διηγείται μια συναρπαστική ιστορία για το νησί Λαμπάγκος, τη γη της Επαγγελίας. Αποφασίζουν να ξεκινήσουν μαζί για το μεγάλο ταξίδι και γρήγορα χάνουν ο ένας τον άλλον. Ο Σάμι καταλήγει σε μια ακτή της Καλιφόρνιας, όπου περισυλλέγεται από μια γυναίκα. Ζει σαν κατοικίδιο σε μια κοινότητα χίπις μαζί με την Βέρα, μια μεγαλύτερη θαλάσσια χελώνα. Την νύχτα των Χριστουγέννων, οι χίπις, ζωγραφίζουν το σήμα της ειρήνης στο καβούκι του, χρίζοντάς τον Πρεσβευτή της Ειρήνης. Όταν όμως η κοινότητα διαπιστώνει πως ο Σάμι και η Βέρα δεν ζευγαρώνουν, αποφασίζεται η απελευθέρωση της Βέρα. Τελικά η αστυνομία διώχνει τους χίπις από την παραλία κι ο Σάμι επιστρέφει στην ανοιχτή θάλασσα, όπου ξαναβρίσκει την Βέρα και την Σέλι, την παιδική φίλη του. Ταξιδεύουν μαζί προς το πολλά υποσχομενο νησί Λαμπάγκος, όμως η Σέλι χάνεται γι΄άλλη μια φορά. Ακολουθώντας την συμβουλή της Βέρα, να διασχίσει τα «παγωμένα νερά», ο Σάμι, ανακαλύπτει ένα παλιό ψυγείο, πεταμένο από τους ανθρώπους, και το χρησιμοποιεί για να ταξιδέψει στην Ανταρκτική. Ένα άλμπατρος, που συναντά κατά την διάρκεια του ταξιδιού, του αποκαλύπτει πως ο μόνος τρόπος για να βρεθεί στον Παράδεισο είναι μέσω «του μυστικού περάσματος με τα γάργαρα νερά». Φτάνοντας στα νερά της Ανταρκτικής, ο Σάμι, γνωρίζει μια φάλαινα που έχει μόλις δραπετεύσει από το καμάκι ενός φαλαινοθηρικού. Το καμάκι καταστρέφει το ψυγείο, άλλα ο Σάμι σώζεται από ομάδα διαδηλωτών ενάντια στην φαλαινοθηρία και οδηγείται σε ένα καταφύγιο θαλάσσιων ζώων, όπου ξαναβρίσκει την Σέλι και τους φίλους του από την κοινότητα. Οι χίπις αναγνωρίζουν το σήμα της ειρήνης πάνω στο καβούκι του και τον απελευθερώνουν μαζί με την Σέλι. Οι δυο τους επιχειρούν να ανακαλύψουν το μυστικό πέρασμα και να φτάσουν στο παραδεισένιο νησί. Για άλλη μια φορά χωρίζονται, όμως, ο Σάμι, ξαναβρίσκει τον Ρόι και την φίλη του Ρίτα εγκαταστημένους στο ναυάγιο μιας ισπανικής γαλέρας. Η Ρίτα, ο Ρόι και ο Άλμπερτ, ένας ξεδοντιασμένος καρχαρίας, σκηνοθετούν επίθεση αγέλης καρχαριών για να βοηθήσουν τον Σάμι να διεκδικήσει την Σέλι και να κατακτήσει ξανά την καρδιά της. Το ζευγάρι ενώνεται οριστικά και επιστρέφει στην παραλία των παιδικών του χρόνων. Η Οδύσσεια του Σάμι έχει φτάσει στο τέλος της.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 88′
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (με τις φωνές τους) ΟΙ: Stacy Keach, Yuri Lowenthal, Melanie Griffith, Kathy Griffin, Ed Begley Jr., Pat Carroll, Tim Curry,κλπ
ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: θα ακούσετε τη φωνή του Γιώργου Καπουτζίδη (Σάμι), της Λίνας Σακκά (Σέλι), του Γιώργου Λιανού (Ρέι) και πολλών άλλων.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τρίτη 26 Ιουνίου στις 11.30 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 20 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Οι περιπέτειες του Σάμυ" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος την Τετάρτη 27 Ιουνίου στις 18:30
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμoύς από το 1 ως το 456 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Ελίνα Μαυρίδου

2. Στέλλα Τσιλίρα

3. Βασιλική Σπηλιοπούλου

4. Δημήτρης Σταυρόπουλος

5. Ιωάννης Πλούμπης

6. Κατερίνα Στρουμπάκου

7. Νίκος Στραβοκέφαλος

8. Θεοδώρα Τζανετάκη

9. Αθανάσιος Παπαθανασίου

10. Ελισάβετ Μαζράκη

11. Βασίλειος Κορδολέμης

12. Μαρία Ιωσηφίδου

13. Φωτεινή Πλατή

14. Νίκος Αλαφούζος

15. Νικόλας Καρφής

16. Σταύρος Βολάνιος

17. Παντελής ΤΡυαλός

18. Παναγιώτα Γαλανού

19. Άσπα Αλεξανδρή

20. Αγγελική Λιώση

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.