Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Γάτος Σπιρουνάτος" στο Σινέ Παράδεισος (15/6)

Κερδίστε 20 διπλές προσκλήσεις για την ταινία κινουμένων σχεδίων "Γάτος Σπιρουνάτος" στο Σινέ Παράδεισος (15/6)

Το infokids σε συνεργασία με το Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 20 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Γάτος Σπιρουνάτος" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 18:30.

Λίγα λόγια για το Φεστιβάλ:

Το «Σινέ Παράδεισος» για άλλη μια φορά επιδεικνύει την κοινωνική του ευαισθησία δημιουργώντας ένα παιδικό φεστιβάλ διάρκειας 24 ημερών (από τις 15/6 μέχρι τις 8/7), με δύο προβολές καθημερινά (στις 18:30 και 20:15) στη χειμερινή αίθουσα, προσκαλώντας όλους του τους μικρούς και μεγάλους φίλους σε μια γιορτή του παιδικού κινηματογράφου, με γενική είσοδο 1,2 € ή με κάρτα τεσσάρων προβολών 4,5 €.

** ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΠΕΙΡΑΤΕΣ-ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ-HAPPY FEET 2-HUGO-ΓΑΤΟΣ ΣΠΙΡΟΥΝΑΤΟΣ 2.5€/ΑΤΟΜΟ

Λίγα λόγια για την ταινία:

Το νέο τρισδιάστατο animation από την Dreamworks (How To Train Your Dragon, Shrek, Kung Fu Panda) βγάζει νύχια, αλλά την ίδια στιγμή σε ξελογιάζει νιαουρίζοντας ναζιάρικα με τη φωνή του Αντόνιο Μπαντέρας! Ο μικρόσωμος και μόνιμα ερωτοχτυπημένος Γάτος Σπιρουνάτος, χρήζεται πρωταγωνιστής σε μια ταινία όλη δική του γιατί, μπορεί να τον γνωρίσαμε δίπλα στον ένα και μοναδικό Σρεκ, αλλά καιρός δεν είναι να μάθουμε επιτέλους από πού κρατάει η σκούφια ή μήπως να λέγαμε καλύτερα οι μπότες του;
Ποιο είναι άραγε το ποιόν και παρελθόν του ψιψίνου που ομολογουμένως κλέβει την παράσταση άμα τη εμφανίσει, πόσο μάλλον όταν προσπαθεί με τη βοήθεια του Χάμπτι Ντάμπτι και της Κίτι της Ελαφροπατούσας να κλέψουν τη Χήνα με τα Χρυσά Αυγά ενώ την ίδια στιγμή εκείνος καλείται να αποφύγει τα βέλη του έρωτα;

Σκηνοθεσία: Κρις Μίλλερ
Eίδος: Animation
Διάρκεια: 90’
Εταιρεία διανομής: UIP

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗΣ
Σκηνοθεσία-Προσαρμογή
Πέτρος Δαμουλής

Μετάφραση
Μαρία Μουρκούση

POWER MUSIC PRODUCTIONS
Γάτος Σπιρουνάτος :Τηλέμαχος Κρεβαϊκας
Κίτι Ελαφροπατούσα :Βίκυ Νικολαϊδου
Χάμπτι Ντάμπτι :Βασίλης Μήλιος
Τζακ : Φώτης Πετρίδης
Τζιλ : Κατερίνα Γκίργκις
Ιμέλντα : Μαρία Ζερβού
Φρουρός : Ντίνος Σούτης

Συμμετέχουν: Ηλίας Ζερβός, Χρύσα Διαμαντοπούλου, Άγγελος Λιάγκος, Θοδωρής Προκοπίου, Ινώ Στεφανή, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Πωλίνα Ευαγγέλου, Χάρης Γρηγορόπουλος, Γιώτα Μηλίτσα.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Πέμπτη 14 Ιουνίου στις 12.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids σε συνεργασία με το Καλοκαιρινό Παιδικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 20 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Γάτος Σπιρουνάτος" στο Δημοτικό Κινηματογράφο Κορυδαλλού Σινέ Παράδεισος την Παρασκευή 15 Ιουνίου στις 18:30
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους νικητές. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 20 αριθμoύς από το 1 ως το 967 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Φωτεινή Κουλούρη

2. Πηνελόπη Αλεξίου

3. Χρυσούλα Κριτσέλα

4. Μαρία Καλτσάκα

5. Σοφία Μαρτάκη

6. Μαρία Μαλίκ

7. Ιωάννα Ελισσάβετ Πατρινού

8. Κοσμάς Κωνσταντινίδης

9. Δημήτρης Γεραφέντης

10. Παντελής Τραυλός

11. Ελένη Κυριαζή

12. Θεοδώρα Τζάνη

13. Ελισάβετ Σαλαμάρα

14. Ρεβέκκα Πασχαλίδου

15. Ελένη Σπανού

16. Αποστόλης Αναγνώστου

17. Αθηνά Τζάγκα

18. Εμμανουήλ Δ. Δρίβας

19. Φωτεινή Κοκκίνου

20. Κατερίνα Αλσώνα

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.