Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 20 προσκλήσεις και απολαύστε την «Περιπέτεια στη Disney On Ice»

Κερδίστε 20 προσκλήσεις και απολαύστε την «Περιπέτεια στη Disney On Ice»

Παιδιά και γονείς είστε έτοιμοι να ξεναγηθείτε στο μαγικό πάρκο της Disneyland μαζί με τους αγαπημένους σας χαρακτήρες, σε ένα ταξίδι γεμάτο γέλιο και περιπέτεια και μάλιστα ΔΩΡΕΑΝ;
Από σήμερα 20 γονείς μπορούν να μπουν στην κλήρωση του infokids.gr και να κερδίσουν μία από τις προσκλήσεις που οι διοργανωτές της εκδήλωσης μάς προσφέρουν για δωρεάν είσοδο. Μη χάνετε χρόνο λοιπόν. Συμπληρώστε τη φόρμα κι αν είστε τυχεροί, στην είσοδο του Κλειστού Παλαιού Φαλήρου (TAE KWON DO) θα υπάρχει ειδικό σημείο για εσάς που θα κερδίσετε τις προσκλήσεις, όπου αναφέροντας το www.infokids.gr και το ονοματεπώνυμό σας και επιδεικνύοντας την Αστυνομική σας Ταυτότητα (ή κάποιο άλλο επίσημο έγγραφο που να αποδεικνύει την ταυτότητά σας) θα μπορέσετε να εισέλθετε στο χώρο της παράστασης Δωρεάν.
Συμπληρώστε τη φόρμα μας και μπείτε στο διαγωνισμό μας από σήμερα Τρίτη 2 Νοεμβρίου μέχρι και την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010 στις 14:00. Για τη διαδικασία της κλήρωσης, οπότε και θα ζητήσουμε τη βοήθειά σας, μείνετε συντονισμένοι…

Λίγα λόγια για την παράσταση
Σε αυτήν την φαντασμαγορική παραγωγή, οι Μickey, Minnie, Donald, Daisy, Goofy και Pluto αποφασίζουν να πάνε διακοπές στο πάρκο της Disneyland. Εκεί η μία κωμική σκηνή διαδέχεται την άλλη μέσα από τις αλλεπάλληλες γκάφες της παρέας. Η εμφάνιση όμως της κακιάς μάγισσας χαλάει όλη την διασκέδαση και ο Μickey πρέπει να φωνάξει επειγόντως την οικογένεια των Απίθανων να τους σώσει!
Από την συνάντηση του Mickey και της Minnie με την Αλίκη και τον Τρελοκαπελά, τον Stitch και τον Buzz Lightyear μέχρι την ξενάγηση στα πιο δημοφιλή θεάματα του πάρκου -όπως το Space Mountain και το «It’s a Small World»-, κάθε στιγμή του show από το υπέροχο πατινάζ, τον εξαιρετικό φωτισμό και τα εκθαμβωτικά κοστούμια-όλα έχουν σχεδιαστεί για να αποτυπώσουν την διασκέδαση, και την ατμόσφαιρα του πάρκου της Disneyland με έναν μοναδικό τρόπο!

Πληροφορίες: http://buy.tickethour.com

Ημέρες και ώρες παραστάσεων
Παρασκευή, 19 Νοεμβρίου: 19:00
Σάββατο, 20 Νοεμβρίου:12.00 ,16:00, & 19.30
Κυριακή, 21 Νοεμβρίου: 12.00, 16.00 & 19.30
Δευτέρα, 22 Νοεμβρίου: 19:00
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου: DAY OFF
Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου: 19:00
Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου: 19:00
Παρασκευή, 26 Νοεμβρίου: 19:00
Σάββατο, 27 Νοεμβρίου:12:00, 16.00 & 19.30
Κυριακή, 28 Νοεμβρίου: 12:00, 16.00 & 19.30

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 20 τυχερούς.
—————————————————————————————————————————————————-

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού
  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με την Tickethour διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 20 νικητές θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση με δεκτές συμμετοχές από την Τρίτη 2 Νοεμβρίου έως και την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 20 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 20 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν μέσω e-mail (θα λάβουν ενημέρωση στα e-mail που έχουν δώσει) εντός 24 ωρών από τη λήξη του διαγωνισμού. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 10 αριθμούς από το 1 ως το 1.592 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 20 νικητές για την παράσταση «Περιπέτεια στη Disney On Ice» για τις 27/11/2010 στις 19:30 μ.μ.

=================================================================

H κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί.

Ας δούμε ποιοι είναι οι νικητές του διαγωνισμού:

1. Μανωλοπούλου Γεωργία
2. Ξυνόπουλος Ηλίας
3. Διονύσης Κορφιάτης
4. Κατερίνα Τόπακα
5. Μαρία Βαλσαμάκη
6. Πλητώ Ρούσσου
7. Νίκος Γεωργακόπουλος
8. Ελένη Αλέξη
9. Βιβή Καπώνη
10. Αγάπη Μανούκα

Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από: τα γραφεία της SHOW WHAT, ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ 311, ΧΑΛΑΝΔΡΙ, ΤΗΛ.210 6705710 μόνον τη Δευτέρα και την Τρίτη (22&23/11) από τις κυρίες Μελίνα Βασιλείου και Αννίτα Δαμάσχη με την επίδειξη της αστυνομικής τους ταυτότητας και κατά τις ώρες 12:00 έως 16:00

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.