Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Παραμύθια από την Κρήτη" των εκδόσεων Νόβολι

Κερδίστε 3 αντίτυπα του παιδικού βιβλίου "Παραμύθια από την Κρήτη" των εκδόσεων Νόβολι

Το infokids και οι εκδόσεις Νόβολι διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Παραμύθια από την Κρήτη" της συγγραφέως και εκπαιδευτικού Αγλαΐας Κυρμιζάκη.

Λίγα λόγια το βιβλίο:

Η έκδοση είναι μια συλλογή λαϊκών παραμυθιών από την Κρήτη της Αγλαΐας Κυρμιζάκη (εκπαιδευτικός, λογοτέχνης και ζωγράφος, γεννημένη στα Χανιά της Κρήτης στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, 1904-1983). Ως εκπαιδευτικός, υπηρέτησε για πολλά χρόνια στην αγροτική κρητική περιφέρεια, γνώρισε από κοντά τον κρητικό λαό, τα τραγούδια, τα παραμύθια και τις παραδόσεις του, και μάζεψε πολύ λαογραφικό υλικό. Η ιδέα καθώς και η επιμέλεια της έκδοσης ανήκει στην Βάντα Ιωαννίδου. Η έκδοση περιέχει, μεταξύ άλλων, πρωτότυπα σκίτσα της Αγλαΐας Κυρμιζάκη. Παραθέτουμε απόσπασμα από τον Πρόλογο του βιβλίου, το οποίο αποτελεί μέρος από άρθρο της ίδιας της συγγραφέως με τίτλο "Μαζί με τους Χωρικούς μας", που πρωτοδημοσιεύθηκε στο περιοδικό Νεοελληνικό Αρχείο, το 1935. ... Είναι μερικά απ' τα παραμύθια της συλλογής μου που μου τάμαθαν μικροί μαθητές. Είναι από τις καλύτερες απολαύσεις τους, γιατί καθώς δεν κινούνται οι ήρωές τους σ' ορισμένο τοπικό ή χρονικό πλαίσιο και επειδή τα χαρακτηρίζει μια χαλαρή ροή των περιστάσεων, ταιριάζουν στην ψυχή των παιδιών που σιγά σιγά τώρα ξυπνά. Απ' τα παιδιά θα μάθωμε και τα άλλα τα παραμύθια, του ξεριζωμένου απ' τον τόπο του Ανατολίτη. Έπειτα από χρόνια θάναι δύσκολο να ξεχωρίζωμε τα κρητικά απ' τα μικρασιάτικα, γιατί το γλωσσικό στοιχείο που τώρα ακόμα δίνει τον ιδιαίτερο τόνο σε καθένα απ' αυτά, θα λείψει ολότελα αφού τα δύο γλωσσικά ιδιώματα βρίσκονται σ' αδιάκοπη αλληλεπίδραση. Κι είναι ένας λαογραφικός πλούτος που δεν πρέπει να μας αφήσει αδιάφορους.

Συγγραφέας: Αγλαΐα Κυρμιζάκη
Εκδόσεις: Νόβολι
Σελίδες: 152
ISBN: 9789609428316

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδίο (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 18 Μαϊου, στις 13.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids και οι εκδόσεις Νόβολι διεξάγουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 τυχεροί αναγνώστες θα κερδίσουν ένα αντίτυπο του βιβλίου "Παραμύθια από την Κρήτη" της συγγραφέως και εκπαιδευτικού Αγλαΐας Κυρμιζάκη.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τον τυχερό. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Οι Διαγωνισμοί μας δημοσιεύονται και στα diagonismos.gr", nethall.gr, http://kerdiseto.blogspot.com/, www.jaba.gr, www.tixerakias.com, www.saveandwin.gr

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 1.414 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους τυχερούς νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Βασιλική Κυττάκη

2. Σοφία Αναδιώτου

3. Χριστίνα Κατσανδρή

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.