Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 βιβλία των εκδόσεων Σαββάλας για πολύ μικρά παιδιά

Κερδίστε 3 βιβλία των εκδόσεων Σαββάλας για πολύ μικρά παιδιά

Το Infokids.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Σαββάλας διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 νικητές θα κερδίσουν από 1 βιβλίο της σειράς των Εκδόσεων Σαββάλας «Αγγίζω και μαθαίνω”.

Λίγα λόγια για τα βιβλία

Η σειρά “Αγγίζω και μαθαίνω” απευθύνεται στην προσχολική ηλικία και περιλαμβάνει τα βιβλία “Τα ζώα της θάλασσας”, “Τα ζώα του χωριού”, “Τα ζώα του δάσους”. Ανοίγοντας το βιβλίο, οι μικροί αναγνώστες μπορούν να αγγίζουν το δέρμα ή το τρίχωμα των εικονιζόμενων ζώων και να εξερευνήσουν μέσα από τις πολύχρωμες σελίδες έναν υπέροχο κόσμο. Τα παιδιά εξασκούν την αφή τους και μαθαίνουν να ξεχωρίζουν τα ζώα. Το βιβλίο έχει σκληρόδετο εξώφυλλο και αποτελείατι από 12 σελίδες.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία (Όνομα, Επώνυμο, Τηλέφωνο και email). Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Τετάρτη 4/5.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr σε συνεργασία με τις Εκδόσεις Σαββάλα διοργανώνουν διαγωνισμό εκ του οποίου 3 νικητές θα κερδίσουν από 1 βιβλίο της σειράς των Εκδόσεων Σαββάλα «Αγγίζω και μαθαίνω”με δεκτές συμμετοχές από την Τετάρτη 27 Απριλίου έως και την Τετάρτη 4 Μαϊου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 763 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1) Σταυρούλα Σταυρακίδου
2) Λυκούργος Δεληγιάννης
3) Πόπη Πλιάου- Κουρουμιχάκη

Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα γραφεία του Infokids.gr (Μήλων 75, Αθήνα, τηλ. 210 5154792) κατά τις ημέρες Δευτέρα-Παρασκευή και ώρες 10:00-17:00 για την παραλαβή των δώρων τους.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.