Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Οι φίλοι του... Μικρού Πρίγκηπα από τους Ονειροποιούς στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Οι φίλοι του... Μικρού Πρίγκηπα από τους Ονειροποιούς στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης

Το Infokids.gr και το Μουσείο Κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης χαρίζουν σε 3 τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Οι φίλοι του ... Μικρού Πρίγκηπα” από την Ομάδα Ονειροποιοί για τις Κυριακές 3, 10, 17 Απριλίου. Ειδικά την Κυριακή 3 Απριλίου, το Infokids.gr θα είναι εκεί να γνωριστούμε και να χαρίσουμε δώρα με πολλή-πολλή αγάπη σε όλους σας!

Η θεατρική ομάδα “Ονειροποιοί”, ως αεροπόροι-εξερευνητές έρχονται πάλι κοντά μας για να ταξιδέψουν τα παιδιά μέσα από μια θεατρική παράσταση έκπληξη. Με βάση το αριστούργημα του Antoine de Saint Exupery “Ο Μικρός Πρίγκηπας”, οι μικροί μας φίλοι θα ταξιδέψουν στο διάστημα και παίζοντας με τους Ονειροποιούς θα καταφέρουν να ανοίξουν το παραμυθο-μπάουλο, ζωντανεύοντας έτσι την ιστορία του Μικρού Πρίγκηπα! Οι μικροί θεατές με την ενεργή συμμετοχή τους θα συντροφεύσουν τον Μικρό Πρίγκηπα στο ταξίδι του πέρα από τη Γη, προκειμένου να ανακαλύψει τον κόσμο και να βρει φίλους. Με δημιουργική δράση και την προσωπική πινελιά των παιδιών μας, οι Ονειροποιοί υπόσχονται όπως σε όλες τις παρουσιάσεις τους, μια μοναδική θεατρική παιχνιδο-περιπέτεια.

Στο Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη, τις 3 πρώτες Κυριακές του Απρίλη, 3-10-17 Απριλίου στις 12.00 το μεσημέρι.

Σύλληψη- Σκηνοθεσία: Έρρικα Μακρή

Σκηνογραφία: Ελενα Πασχάλη

Μουσική: Νίκος Κυπουργός

Φωνή Αφηγητή: Τάσης Χριστογιαννόπουλος

Ηχογράφηση: studio ERA

Είσοδος: € 10

Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη.

Τηλέφωνα για πληροφορίες – κρατήσεις: 210- 9221044, 210- 9227260.

Οι νικητές
Ο πρώτος νικητής παίρνει την διπλή πρόσκληση για την Κυριακή 3 Απριλίου.

Ο δεύτερος για την Κυριακή 10 Απριλίου και ο τρίτος νικητής για την Κυριακή 17 Απριλίου.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 1 Απριλίου, στις 2.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 τυχερούς.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το Infokids.gr και το Μουσείο Κοσμήματος Ηλίας Λαλαούνης χαρίζουν σε 3 τυχερούς από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση “Οι φίλοι του ... Μικρού Πρίγκηπα” από την Ομάδα Ονειροποιοί για τις Κυριακές 3, 10, 17 Απριλίου. Ειδικά την Κυριακή 3 Απριλίου, το Infokids.gr θα είναι εκεί να γνωριστούμε και να χαρίσουμε δώρα με πολλή-πολλή αγάπη σε όλους σας! Δεκτές συμμετοχές από τη Δευτέρα 28 Μαρτίου έως και την Παρασκευή 1 Απριλίου, στις 2.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 897 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Οι τυχεροί νικητές είναι:

1. Γιώργος Αγγελίνας

2. Έλενα Δελάνη

3. Δημήτρης Σταυροπούλος

Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες με το Μουσείο Κοσμήματος Ηλία Λαλαούνη: ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ Καρυατίδων & Καλλισπέρη 12, Ακρόπολη.
Τηλέφωνα για πληροφορίες – κρατήσεις: 210- 9221044, 210- 9227260.

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.