Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "8 γυναίκες κατηγορούν εσένα" (29/5)

Κερδίστε 5 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση "8 γυναίκες κατηγορούν εσένα" (29/5)

Το infokids.gr σε συνεργασία με το Excalibur Bar στα Ιλίσια προσφέρουν σε πέντε αναγνώστες από 1 διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση "8 γυναίκες κατηγορούν εσένα" στο Excalibur Bar την Κυριακή 29 Μαϊου.

Η νέα Αστυνομική παρωδία Μυστηρίου, της Έφης Μεράβογλου , έρχεται στο Excalibur Bar στα Ιλίσια, με 8 γυναίκες να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλες έχουν ένα κίνητρο να σκοτώσουν τον Στάνλεϊ Πίντερ, τον μοναδικό άντρα του έργου!

Παίζουν:
Ιωάννης Λάτσης, Ανθή Κόκκινου, Κατερίνα Κλήμη, Αγγελική Μαχαίρα, Γιώτα Τσίτσου, Έλενα Σιορέντα, Ράνια Καρτατζόγλου, Κατερίνα Μερόλλε, Μεράβογλου Έφη.

Κείμενο- Σκηνοθεσία-Μουσική Επιμέλεια: Μεράβογλου Έφη
Ηχολήπτης: Zani Zak
Αφίσα: Φώτης Πάντζης
Δημόσιες σχέσεις: Γιώργος Κάλτσας

Χώρος: Bar Excalibur
Είσοδος: 10 ευρώ με ένα ποτήρι μπύρα
Ημέρες παραστάσεων: Κάθε Κυριακή
Ώρα έναρξης: 9μ.μ.
Διάρκεια: 75 λεπτά
Διεύθυνση: Ορμινίου 4, Ιλίσια
Τηλ. 6932600269

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό
Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.
Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).
Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 27 Μαϊου στις 4.00 μ.μ.
Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • Το infokids.gr σε συνεργασία με το Excalibur Bar στα Ιλίσια προσφέρουν σε πέντες αναγνώστες από 1 διπλή πρόσκληση για να παρακολουθήσουν την παράσταση "8 γυναίκες κατηγορούν εσένα" στο Excalibur Bar την Κυριακή 29 Μαϊου, με δεκτές συμμετοχές την Παρασκευή 27 Μαϊου, στις 4.00 μ.
  • . Ο διαγωνισμός λόγω μεγάλης συμμετοχής παρατείνεται για ακόμη δύο ημέρες.

  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 5 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 5 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.
Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 5 αριθμούς από το 1 ως το 88 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 5 νικητές.

Η κλήρωσή μας έχει ολοκληρωθεί. Ας δούμε τους τυχερούς νικητές:

1. Ξανθή Γιαβρούτα

2. Χαρίκλεια Προδρομίδου

3. Παρασκευή Αβδίκου

4. Κατερίνα Τζανετή

5. Γιώργος Μαρινάκης

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.