Αρχική Διαγωνισμοί Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον στις 2/9 στο Κηποθέατρο Παπάγου

Κερδίστε 3 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον στις 2/9 στο Κηποθέατρο Παπάγου

Το infokids.gr, η εταιρεία WE Promotion και οι ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ προσφέρουν σε τρεις αναγνώστες τη δυνατότητα να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση και να παρακολουθήσουν την υπέροχη παράσταση "Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον" την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στο Κηποθέατρο Παπάγου.
Λίγα λόγια για την παράσταση

Ο αγαπημένος ήρωας, μετά από το επιτυχημένο του ταξίδι στη σκηνή του Θεάτρου Αθηνών το χειμώνα που μας πέρασε, συνεχίζει το ταξίδι του κοντά στα παιδιά στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας!

Όλοι θα είναι εδώ! Ο Νιλς μαζί με τον λευκό του χήνο, τον Μάρτιν. Oι αγριόχηνες με την σοφή Άκα στον αέρα σαν τους πρώτους πιλότους. H παμπόνηρη αλεπού με τα καμώματά της και ένα πλήθος ζώων και ανθρώπων που συνάντησε ο Νιλς στο θαυμαστό του ταξίδι.

Οι «μαγικές σβούρες» και ο σκηνοθέτης Δημήτρης Αδάμης, διασκεύασαν και παρουσιάζουν το αριστούργημα της παιδικής λογοτεχνίας, που έγραψε η Σουηδή συγγραφέας Σέλμα Λάγκερλεφ, βραβευμένη με Νόμπελ.

Ένα οικολογικό παραμύθι, που γίνεται μια παράσταση γεμάτη ονειρεμένες εικόνες.

Η μουσική της παράστασης θα είναι και πάλι μοναδική. Σκανδιναβοί συνθέτες ,όπως ο Grieg , ο Sibelious, o Gade αλλά και φολκλορικά τραγούδια μοναδικού λυρισμού συνθέτουν το μουσικό χαλί του ταξιδιού του Νιλς. Ο Νιλς Χόλγκερσον, ένα άτακτο παιδί, μεταμορφώνεται σε νάνο από ένα ξωτικό και μαζί με τον άσπρο του χήνο ακολουθεί ένα σμήνος αγριόχηνες, ταξιδεύει διασχίζοντας βουνά και θάλασσες, χιονισμένα όρη και πεδιάδες , λίμνες , δάση και ποτάμια.

Ένα πραγματικά θαυμαστό ταξίδι γεμάτο περιπέτειες που του έμαθε πολλά αλλάζοντάς του τον κακότροπο χαρακτήρα. Του αποκάλυψε ταυτόχρονα μυστικά της φύσης , αλλά και θρύλους μαγικούς. Η δασκάλα Σέλμα Λάγκερλεφ, έγραψε αυτό το μυθιστόρημα, στις αρχές του 20ου αιώνα που χρησιμοποιήθηκε σαν αναγνωστικό στα σχολεία της Σουηδίας. Ένα έργο γεμάτο ποίηση και ομορφιά που σφίζει από αγάπη για τη ζωή, χιούμορ και συγκίνηση.

Διασκευή-Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αδάμης

Σκηνικά: Χριστίνα Κωστέα

Κοστούμια: Αλέξανδρος Κομπόγιωργας

Κίνηση - Χορογραφία: Άρτεμις Ιγνατίου

Ενορχήστρωση-Διασκευή: Γιώργος Κωνσταντινίδης

Μουσική διδασκαλία: Μαργαρίτα Παπαδημητρίου

Φωτισμοί: Γιώργος Ανεστόπουλος

Παραγωγή: μαγικές σβούρες*

Η ομάδα μαγικές σβούρες είναι μέλος του Ελληνικού Κέντρου Θεάτρου για τα Παιδιά και τους Νέους.

H παράσταση ανεβαίνει με την υποστήριξη της Σουηδικής Πρεσβείας στην Ελλάδα.

Παίζουν οι ηθοποιοί:

Αντώνης Γκρίτσης , Γεωργία Κούρτη, Γόνη Λούκα , Μαρία Μαμούρη,

Δημήτρης Πάσσος, Γιάννης Φιλίππου, Μαριλίζα Χρονέα.

Η παράσταση απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 3 – 12 ετών.

Γενική είσοδος 12 ευρώ.

Πώς θα συμμετάσχετε στο διαγωνισμό

Η διαδικασία είναι απλή, γρήγορη και εύκολη.

Συμπληρώνετε τα απαραίτητα πεδία για την παράσταση που σας ενδιαφέρει (Όνομα, Επώνυμο, τηλέφωνο και email).

Με αυτό και μόνο παίρνετε μέρος στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου στις 12.00 μ.μ.

Από κει και έπειτα, ένας από εσάς θα επιλέξει τους 3 νικητές.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

  • To Infokids.gr, η εταιρεία WE Promotion και οι ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΒΟΥΡΕΣ προσφέρουν σε τρεις αναγνώστες τη δυνατότητα να κερδίσουν από 1 διπλή πρόσκληση και να παρακολουθήσουν την υπέροχη παράσταση "Το θαυμαστό ταξίδι του Νιλς Χόλγκερσον" την Τετάρτη 31 Αυγούστου, στο άλσος Βεϊκου στο Γαλάτσι. Δεκτές συμμετοχές από την Τετάρτη 31 Αυγούστου έως και την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 μ.μ.
  • Με τη λήξη του διαγωνισμού γίνεται η «κλήρωση» κατά την οποία ένας από εσάς (ο πρώτος που θα στείλει το σχόλιό του με 3 αριθμούς της επιλογής του, θα επιλέξει τους 3 τυχερούς. Φυσικά, δεν αποκλείει τον εαυτό του από τη διαδικασία.
  • Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στο InfoKids.gr καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.
  • Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, e-mail).
  • Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη και ο διαγωνιζόμενος αυτόματα αποκλείεται από τον διαγωνισμό.
  • Για την παραλαβή των δώρων, οι νικητές θα ενημερωθούν από τη σελίδα του διαγωνισμού κατά τη λήξη και με αποστολή e-mail. Προϋπόθεση για την παραλαβή του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή και η αναφορά του ότι έχει συμμετάσχει και κερδίσει στο διαγωνισμό του InfoKids.gr.
  • Η παραλαβή του δώρου θα γίνεται με την προσκόμιση αστυνομικής ταυτότητας.
  • Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το InfoKids.gr διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση του διαγωνισμού ξεκινά με τη δική σας βοήθεια… για μεγαλύτερη διαφάνεια.

Η διαδικασία εξακολουθεί να είναι απλή και… διασκεδαστική.
Επομένως, προσέξτε και έχετε γρήγορα αντανακλαστικά:
Ο πρώτος από εσάς που θα γράψει κάτω από το άρθρο του διαγωνισμού ένα σχόλιο με 3 αριθμούς από το 1 ως το 356 (όσες και οι συμμετοχές) θα επιλέξει τους 3 τυχερούς νικητές.


Οι τυχεροί μας νικητές που θα απολαύσουν τη θεατρική παράσταση είναι:

1. Αναστασία Ναζλίδου

2. Κουτσουφλάκη Αργυρώ

3. Δήμου Μένια

Αν δεν είστε ήδη φίλοι κάντε κλικ στο κουμπί Like που βρίσκεται ακριβώς από κάτω και λάβετε μέρος στην κλήρωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.